Upeat naisemme eivät pelkää paljetteja, kokovalkoista tai kirkkaita värejä. Näitä Linnassa nähtyjä asuja kelpasi ihailla!

Linnan juhlista tavataan sanoa, että itsenäisyyspäivän vastaanotto on ainoa tilaisuus, johon suomalaiset laittautuvat ja pukeutuvat juhlavasti sankoin joukoin. Voi olla – mutta ainakin tänä vuonna Linnassa todella nähtiin säihkettä ja eleganssia koko vuoden edestä.

Emme pelkää kimallusta

Kaija Storbom valitsi ylleen ruusukultaisia paljetteja. Paljettipukuja vaivaa joskus jäykkyys, mutta tässä Katri Niskasen laskostetussa luomuksessa sellaista ongelmaa ei ollut. Vieressä puoliso Antti Lindtman

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Alexandra Escat yhdisti kimaltavan mekon kimaltaviin kenkiin.

Mariskan puvussa yhdistyi kaksi tämän vuoden trendiä: valkoinen väri ja säihkyvä metalli. Tämä asu myös todistaa, että kullan ja hopean sävyt sopivat samaan asuun paremmin kuin hyvin!

Mariskan puvun on suunnitellut Mert Oksamo.

Elisa Gebhardin puvussa taisi olla illan komein laahus. Anne-Mari Pahkalan suunnittelema puku on osa Naisten linjan Se kolmas -kampanjaa.

Riikka Pakarisen kimaltava puku ja linjakas kampaus täydensivät toisiaan. Puku on Teemu Muurimäen luomus.

Pihla Viitalan puvussa oli illan näyttävin hartialinja. Puku on Mert Otsamon suunnittelema.

Emmekä sähäköitä värejä

Piia Pasasen pinkissä iltapuvussa oli kimmeltävä pinta. Puvun on suunnitellut Teemu Muurimäki. Käsikynkässä puoliso Tomi Einonen.

Moni valitsi tänä vuonna ylleen hehkuvaa punaista. Sari Sarkomaa näytti, että punaisen vastaväri vihreä on yhtä tyylikäs valinta. Puvun on suunnitellut Aurora Raiskinen. Sarin kanssa Linnaan saapui puoliso Tom Ruokonen.

Jaana Pelkosen sähäkän keltaisen puvun on suunnitellut ranskalainen Roland Mouret

Myös Tytti Tuppurainen luotti keltaiseen. Puvun on suunnitellut Sinikka Nikander.

Krista Paasi valitsi ylleen syvää oranssia. Puoliso Mikko Paasin pukua koristi Thaimaan kuninkaan kunniamerkkinä myöntämä nauha.

Poliitikko Ilkka Kanervan puoliso Elina Kiikko oli valinnut ylleen linjakkaan vihreän juhlapuvun, jossa oli trendikäs viittamainen leikkaus.

Raikasta raitaa

Kike Elomaan sinivalkoraidallinen puku on Jaana Varkki-Terhon käsialaa.

Purevaa punaista

Riitta Korpelan puku ja huulipuna olivat sävy sävyyn. Hän saapui Linnaan puolisonsa Asko Järven kanssa. Riitan puku on Carita Byden suunnittelema.

Anna Puun futuristinen mekko saattoi tuoda mieleen vaikka Madonnan. Puku on Teemu Muurimäen käsialaa.

Linda Liukas saapui Linnaan Anna-Kaisa Melvaksen luomuksessa.

Veistoksellista sen olla pitää

Punainen huulipuna korosti entisestään Anna Perhon kokovalkoisen puvun heleyttä. Veistoksellisen iltapuvun on suunnitellut Katri Niskanen.

Jutta Urpilaisen musta puku antoi tilaa hauskoille glitterkengille. Käsikynkässä puoliso Juha Mustonen.

Kansanedustaja Sofia Vikmanin hopeanhohtoisessa juhla-asussa oli futuristiset olkatoppaukset.

Herkkiä kukkia

Päivi Räsäsen valkoinen mekko oli yksi illan harvoista pitsipuvuista. Päivin rinnalla edusti puoliso Niilo Räisänen.

Susanna Koskisen puvun nimi on Viljatar, mistä pääkoriste antaakin vihiä. Puvun on suunnitellut Marita Huurinainen.

Kauneutta kaikille

Ihania asuja, mutta! Näiden kuvattujen naisten joukossa vain yksi lievästi pullea, eli Jutta Urpilainen. Suunnittelijoiden on sinänsä helppo luoda veistoksellisia tai hurmaavia asuja langanlaihojen ja usein pitkähköjen naisten päälle. He eivät mielestäni osaa suunnitella upeilta näyttäviä asuja O vartaloille, lihaville tai pulleille, jotka toisinaan ovat myös lyhyitä. Eikö joku suunnittelija voisi ottaa tätä erikoisalakseen, koska monenkokoiset naiset haluaisivat näyttää kauniilta ja edustavilta. Joku voi olla eri mieltä, mutta harmittaa kun kivoilta tuntuvat ei-laihat naiset näyttävät jotenkin oudoilta: asu roikkuu, on tiukka väärästä paikasta ym. Toivottavasti joku ottaa haasteen vastaaan.

Sisältö jatkuu mainoksen alla