Kodin Kuvalehti
Raikkaissa kengissä kesäjalat ovat kevyemmät! Ruokasooda on hikijalan salainen – ja ekologinen – tehoaine.
Raikkaissa kengissä kesäjalat ovat kevyemmät! Ruokasooda on hikijalan salainen – ja ekologinen – tehoaine.

Ruokasooda raikastaa tennarit helposti ja tehokkaasti mutta halvalla ja ekologisesti.

Tiesitkö jo, että ruokasooda on joka kodin ekologinen ja helposti käytettävä ihmeaine? Se raikastaa jopa hikiset lenkkarit. Kokeile vaikka!

Ihan tavallisella, marketista saatavalla ruokasoodalla on monta siistiä ominaisuutta. Se neutralisoi hajuja, ja lisäksi se emäksisenä aineena irrottaa rasvaa. Ruokasooda on myös myrkytöntä ja hyvin edullista.

Marttojen kotitalousneuvoja Outi Mehto kertoo kikan, joka on etenkin kesäaikaan erittäin käyttökelpoinen.

Sisältö jatkuu mainoksen jälkeen

”Ennen kuin hankkii virallisia hajunsyöjäaineita, kokeilisin ilman muuta ruokasoodaa, jonka voima on sen hajuja neutralisoivassa vaikutuksessa.”

Onko teilläkin niitä kenkiä, joiden kotiin tulon haistaa? Kun hikiset lenkkarit tai tennarit seuraavan kerran ilmestyvät eteisen lattialle, anna kosteuden kuivua niistä. Sen jälkeen ripottele kenkien sisälle ja päälle ruokasoodaa ja anna vaikuttaa vaikka yön yli. Imuroi sitten ruokasooda pois.

Sisältö jatkuu mainoksen alla

– Ennen kuin hankkii virallisia hajunsyöjäaineita, kokeilisin ilman muuta ruokasoodaa, jonka voima on sen hajuja neutralisoivassa vaikutuksessa. Ylipäätään kodinhoidossa kannattaa lähteä miedommasta ja ympäristöystävällisemmästä tavasta liikkeelle, Marttojen kotitalousneuvoja sanoo.

Ruokasoodan lisäksi etikka on erittäin käyttökelpoinen ja monipuolinen puhdistusaine. Myös se vie hienhajun vaatteista.

Tämä on Kodin Kuvalehden artikkeli, joka on julkaistu menaiset.fissä. Lisää Kodin Kuvalehden juttuja löydät osoitteesta menaiset.fi/kodinkuvalehti.

Sisältö jatkuu mainoksen alla