Kuvat
Sanoma-arkisto, Reuters, Shutterstock, Instagram
Mitä yhteistä on Prinsessa Dianalla, Sarah Jessica Parkerilla ja Kim Kardashian Westillä? Tietenkin rakkaus pyöräilyshortseihin!
Mitä yhteistä on Prinsessa Dianalla, Sarah Jessica Parkerilla ja Kim Kardashian Westillä? Tietenkin rakkaus pyöräilyshortseihin!

Ennustamme jo nyt, että pyöräilyshortsit ovat kesän 2020 hittivaate.

Jos mukavuus on jo muutenkin pukeutumisessa erittäin tärkeää, tänä keväänä siitä vasta onkin tullut asuvalintojen ykköskriteeri. Rintsikat ovat jääneet kaappeihin, ja leggingseistä on tullut jokanaisen luottovaate. Mitkä olisivatkaan mukavammat pöksyt?

Kesän kolkutellessa ovella ennustammekin, että seuraavaksi hitiksi nousevat pyöräilyshortsit. Uskomme, että yksi jos toinen tulee viettämään kesänsä niissä.

Teoriamme pyöräilyshortsien uudesta tulemisesta on käytännössä aukoton. Ne nimittäin ovat ihanan helppo jatkumo tyylille, jossa olemme joka tapauksessa jo tottuneet pyörimään – lahkeet vain vaihtuvat lyhyempiin. Pyöräilyshortseja mukavampaa ja käytännöllisempää kesävaatetta saa hakea.

Sisältö jatkuu mainoksen jälkeen

Trikoisista lahkeenpätkistä on myös hyötyä, sillä ne estävät sisäreisiä hankaamasta hellesäillä ikävästi yhteen. Puuvilla ja bambu ovat miellyttäviä materiaaleja myös lämpimällä säällä.

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Tyylistäkään ei tarvitse tinkiä. Pyöräilyshortsit ehtivät nimittäin palata muotiin juuri sopivasti. Se tarkoittaa, että jos ei moisia vielä omista, niin kauppojen valikoimissa on nyt, mistä valita.

Koostimme pyöräilyshortsien paluun kunniaksi yhteen yksitoista kuvaa niistä viimeisen 30 vuoden ajalta. Kuvissa tyyli-ikonit Madonnasta Kim Kardashian Westiin osoittavat, että shortsit toimivat erinomaisesti tyylissä kuin tyylissä.

Tämä suomalainen muotikuva vuodelta 1981 on astetta taiteellisempi.

Madonna yhdisti 80-luvulla konsertissaan sporttiset shortsit pitsitoppiin ja suureen kultariipukseen...

 
 
 
 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Henkilön Marghe Fatina (@marghefatina) jakama julkaisu

... ja näytti 1990-luvun taitteessa, että pyöräilyshortsit voi pukea myös verkkosukkahousujen kanssa.

 
 
 
 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Henkilön Madonna Universe (@madonnauniverse) jakama julkaisu

Sarah Jessica Parker hurmasi tässä asussa elokuvassa L.A. Story. Pyöräilyshortseja hänellä oli kyllä käytössä siviilissäkin.

 
 
 
 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Henkilön Liam Nooney (@liamnooney) jakama julkaisu

Ysärin suosikkinäyttelijä Demi Moore yhdisti jo tuolloin pyöräilyshortsit isoon bleiseriin. Asu olisi kuumaa kamaa tänäkin päivänä!

 
 
 
 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Käyttäjän @90sfuckingdreams jakama julkaisu

Prinsessa Diana käytti pyöräilyshortseja monesti vapaa-ajallaan. Tässä muutama tyylinäyte 90-luvun puolivälistä. Lisää vain reilu collegepusakka!

Pyöräilyshortsit tuntuvat olevan yksi Kim Kardashian Westin luottovaatteista. Hän on käyttänyt niitä osana jos jonkinlaisia asukokonaisuuksia jo useita vuosia. Tässä rentoa tyyliä keväältä 2018.

 
 
 
 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Henkilön Kim Kardashian West (@kimkardashian) jakama julkaisu

Myös malli Hailey Bieber viihtyy pyöräilyshortseissa. Vierellä puoliso Justin.

Osataan sitä Suomessakin! Suosikkishortsit on nähty Paula Vesalan keikoilla toistuvasti jo ainakin viimeisen vuoden ajan.

Kysely

Aiotko pukeutua pyöräilyshortseihin tulevana kesänä?

En,
En,
44.8%
Kyllä!
Kyllä!
35.2%
Ehkä.
Ehkä.
19.8%
Ääniä yhteensä: 408
Sisältö jatkuu mainoksen alla