Herttuattaren tyylistä löytyy rutosti inspiraatiota myös edulliseen juhlapukeutumiseen.

Juhlapukeutuminen ei ole aina ihan helppoa. Erityisen vaikealta se voi tuntua vaikkapa siksi, että tärkeään tilanteeseen olisi kiva panna päälle jotain vähän uudelta tuntuvaa. Ei siis auta, vaikka kaapissa olisi juuri sopiva pikkumusta, jos sitä käyttää aina kaikissa kissanristiäisissä.

Onneksi akuutti vaatekriisi helpottuu nopeasti, kun ottaa inspiraatiota Sussexin herttuattaren Meghanin tyylistä.

Tyyligurun asemaan noussut Meghan nähtiin viime viikolla Endeavour Fund Awards -palkintogaalassa yllään juhlava mutta samaan aikaan perin juurin simppeli asukokonaisuus.

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Meghanilla oli päällään valkoinen kauluspaita ja pitkä, suoralinjainen musta hame. Ja kaikessa yksinkertaisuudessaan Meghanin asu näyttää aivan upealta.

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Herttuattaren asukokonaisuus on Givenchyn muotitalon käsialaa. Hänen jalassaan nähdyt kultakoristeiset kengät ovat Aquazzuran.

Yksi oleellisimmista osasista Meghanin tyylissä on se, millä tavalla hän on pukenut kauluspaidan ylleen. Paitaa ei ole napitettu ylös, vaan se paljastaa rennosti dekolteeta. Myös paidan hihat on kääritty huolettomasti kohti kyynärtaivetta.

Monelle kukkarolle sopiva asu

Parasta Meghanin asussa on tietenkin se, että se sopii käytännössä kenelle tahansa. Klassinen kauluspaita ja suoralinjainen alaosa kestää myös hyvin aikaa.

Vaikka Meghanin tyylin suora kopioiminen maksaisi useita satoja euroja – ranskalaisen Givencyn vaatteet eivät ole missään nimessä edullisia – hänen juhlatyylinsä voi versioida helposti varsin pienellä budjetilla. Perin hyvällä todennäköisyydessä vaatekaapistasi löytyy jo valmiiksi valkoinen kauluspaita, musta hame ja peruskorkkarit.

Puuvillaisen kauluspaidan voi lainata myös miespuolisen ystävän vaatekaapista. Kun hihat kääräisee ja ylimääräisen helman tunkaisee hameen vyötärökaistaleen alle, epäistuva paita muuttuu hujauksessa tyylikkääksi.

Luksuksen tuntua asukokonaisuuteen saa valitsemalla päällensä silkistä valmistetun kauluspaidan ja satiinisen alaosan.

Mustan, pitkän hameen voi korva myös siisteillä housuilla. Asun housuvariaatioon voi ottaa mallia Meghanin puvusta, jota hän käytti vuosi sitten samaisessa Endeavour Fund Awards -palkintogaalassa.

Valkoinen kauluspaita ei ole ihan helpoin vaate siinä mielessä, että monet rintaliivit kuultavat sen lävitse. Tsekkaa tästä, millaiset liivit valkoisen paidan alle kannattaa valita: 

Vaikka Meghanin housupukuvalinta oli kantajalleen perin passeli, se on hovin virallisen etiketin mukaan kielletty. Lue lisää tästä: 

Moitteeseen kyllästynyt..

Lehdistön  ajojahti Megania kohtaan on aivan  järkyttävää jopa puistattavaa!Pitkästä  aikaa tämä juttu on asiallinen kiitos siintä!

Sisältö jatkuu mainoksen alla