Mahtaa tälläkin mekolla olla hintaa. Kuvat: Reuters
Mahtaa tälläkin mekolla olla hintaa. Kuvat: Reuters

Herttuatar Meghan tietää, miten vaatteisiin tuhlataan. Mutta erotatko sinä ökyhintaisen kalliista ja kalliin vähemmän kalliista? Testaa!

Brittihovissa vaikuttaa olevan uusi tuhluri, ja sehän on kukapa muukaan kuin herttuatar Meghan.

Kuninkaallisten vaatetusbudjetit ovat jo lähtökohtaisesti melko hulppeita, mutta Meghan näyttää vieneen herttuatartyylin uusiin ulottuvuuksiin – ainakin vaatteiden hintojen osalta.

Kerta toisensa jälkeen hänen yllään nähdään tuhansien eurojen arvoisia mekkoja, ja kun kengät ja asusteet otetaan huomioon, perusasujenkin hintalappu nousee helposti yli suomalaisen mediaanikuukausipalkan.

Sisältö jatkuu mainoksen jälkeen

Herttuatar Catherine, joka toki on kuulunut hoviin paljon Meghania kauemmin, kierrättää asujaan ahkerasti ja suosii säännöllisesti myös edullisempia merkkejä. Herttuataruransa alkuaikoina hän suosi luksuksen lisäksi useita keskihintaisia brittimerkkejä kerta toisensa jälkeen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Näyttelijänurallaan luksukseen tottuneen Meghanin yllä toki nähdään edullisia tai keskihintaisten merkkienkin vaatteita, mutta erittäin usein herttuatar luottaa Givenchyyn, Oscar de la Rentaan, Carolina Herreraan ja muihin luksusmerkkeihin.

Etenkin hääpukusuunnittelija Givenchyn asuja Meghan vaikuttaa tilanneen kerralla pitkän rekillisen, kun taas Catherinen Alexander McQueen -asujen määrä vaikuttaa pienemmältä.

Brittilehti Mirrorin mukaan Meghanin vuoden 2018 asut maksoivatkin enemmän kuin kenelläkään brittikuninkaallisella. Loppusumma lähenteli tähtitieteellisiä summia, sillä se oli noin 460 000 euroa. Eikä mukaan ole laskettu edes hääpukua.

Kuinka hyvin sinä osaat arvioida herttuatartyylin hintoja? Laadimme pienen Meghan-testin, jolla voit selvittää, kuinka hyvin itse olet kalliin maun jäljillä. Tee se alla:

Elo

Katherinelle oli ehtinyt kertyä edustus- ja odotusajanvaatteita kierrätettäväksi, koska hän on ollut asemassaan jo useita vuosia ja raskauskin oli jo kolmas. Meghan aloitti pestinsä viime vuonna, joten viime vuoden kohdalle tuli hääpuku, edustusvaatteet sekä edustavat äitiysvaatteet. Kuten niin monet tykkäävät muistuttaa, elämä Britteinmaalla ja hovissa on erilaista, kun näyttelijän elämä Kanadassa, ja se näkyy vaatelaskussa. Reulumpaa olisi ehkä verrata Katherinen ensimmäiseen vuoteen hovin jäsenenä, vaikkei hän silloin tarvinnut vielä äitiysvaatteita.

Sisältö jatkuu mainoksen alla