Kuvat
Reuters
Meghan läpsytteli menemään gladiaattorihenkisissä sandaaleissa viime syksyisellä Australian-vierailulla prinssi Harryn kanssa.
Meghan läpsytteli menemään gladiaattorihenkisissä sandaaleissa viime syksyisellä Australian-vierailulla prinssi Harryn kanssa.

Herttuatar Meghan ja Halle Berry sen tietävät: gladiaattorisandaalit ovat täällä taas.

Sussexin herttuatar Meghanista on tullut sen luokan muotivaikuttaja, että hänen yllään nähtävillä vaatteilla ja asusteilla on tapana myydä hetkessä loppuun. Pelkästään se, että Meghan valitsee käyttöönsä jonkin tietyn asusteen, riittäisi siis tekemään siitä hitin.

Nyt pettämättömästä tyylitajustaan tunnettu näyttelijä Halle Berry on nähty samoissa sandaaleissa, joita Meghan käytti viime syksynä. On siis syytä epäillä, että samanmoisia nähdään tänä kesänä kaduilla – ja paljon!

Travel and Leisure osaa kertoa, että kyseessä ovat Sarah Flint -merkin gladiaattorihenkiset Grear-nahkasandaalit, joissa on nilkan ympärille kiedottavat puuvillanauhat. Meghan käytti kyseisiä jalkineita viime lokakuussa ollessaan puolisonsa prinssi Harryn kanssa vierailemassa Australiassa. Meghan oli valinnut rennon raitamekon kaveriksi konjakinruskeat versiot.

Sisältö jatkuu mainoksen jälkeen

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Myös aina yhtä tyylikäs Halle Berry näyttäisi ihastuneen samaisiin läpsyttimiin. Hänen valintansa oli klassinen musta.

 
 
 
 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Henkilön Sarah Flint (@sarahflint_nyc) jakama julkaisu

Mitä voimme tästä päätellä? Jos kaksi huippuluokan tyylimuusaa suosii samaisia kenkiä, voimme mekin kaivaa hyvällä omallatunnolla vanhat gladiaattorisandaalimme kaappien kätköstä. 

Ovathan ne kaiken lisäksi varsin mukavat jalassa.

Sisältö jatkuu mainoksen alla