Kuvat
Shutterstock
Myös trendikästä leopardikuosia löytyy listaamistamme plus-mallistoista.
Myös trendikästä leopardikuosia löytyy listaamistamme plus-mallistoista.

Tuntuuko, ettei sopivia vaatteita löydy? Me listasimme sinulle myymälät, jotka iloitsevat kurveista kanssasi.

Pluskoon muoti mielletään usein tylsiksi kaavuiksi. Nämä 12 vaatemyymälää ovat kuitenkin ymmärtäneet, että myös muodokasta kroppaa voi pukea kauniisti ja leikkisästi.

Nämä kaupat löydät keskustasta tai kauppakeskuksista:

1. Zizzi

Zizzi on pluskokojen vaatekauppa, jonka valikoima alkaa koosta 42 ja päättyy kokoon 56. Zizzin myymälät löytyvät pääkaupunkiseudulla muun muassa kauppakeskus Redistä ja Sellosta. Merkillä on myös verkkokauppa.

2. Hennes & Mauritz

H&M+ on Hennes & Mauritzin isojen kokojen mallisto, josta löytyy kaikkea aina farkuista treenivaatteisiin. Kokohaarukka mallistossa yltää 62 ja 4XL:n saakka. Mallistoa myydään isoissa H&M-myymälöissä ja merkin verkkokaupassa.

Sisältö jatkuu mainoksen jälkeen

3. Lindex

Lindexin pluskoon mallisto löytyy merkin verkkokaupasta nimellä Added sizes. Näissä tuotteissa kokokäyrä yltää 52 ja 2XL:n. Verkkokaupan lisäksi tuotteita myydään myös Lindexin myymälöissä.

Sisältö jatkuu mainoksen alla

4. KappAhl

KappAhlin isojen kokojen mallisto kantaa nimeä XLNT. Mallistosta löytyy vaatteita kokoon 54 ja 3XL asti. Mallisto on myynnissä KappAhlin myymälöissä ja verkkokaupassa.


Nettikaupoissa on laajin valikoima:

5. Junarose

Junarosen plus size -malliston kokokäyrä yltää kokoon 54.

6. Zalando 

Zalandon Plus size -haulla nettikaupasta löytyy useiden eri merkkien pluskoon mallistoja. Parhaimmillaan mallistojen koot yltävät kokoon 56.

7. Asos

Myös verkkokauppajätti Asos myy useita pluskokoa valmistavia merkkejä. Kaupan omasta plus-mallistosta Asos Curvesta löytyy vaatteita kokoon 52 asti.

8. Ellos

Elloksen laajassa Plus Collection -valikoimassa on vaatteita aina kokoon 60 saakka. 

9. Suurenmoiset

Isojen kokojen nettikirpputori on ehdottomasti tervetullut tuulahdus! Suurenmoiset myy kirppishinnoin naisten vaatteita aina mekoista uima-asuihin kokohaarukassa L–4XL.

Tutustu myös kotimaiseen plus-muotiin:

10. Marimekko

Marimekolla ei ole isojen kokojen mallistoa, mutta merkin klassikoista saattaa löytää jopa 4XL:n tuotteita. Valitettavasti tämä ei koske merkin koko valikoimaa. 

11. Kaino

Neulevaatteistaan tunnetusta Kainosta löytyy vaatteita kokoon 2XL saakka.

12. Melli

Mellin Suomessa valmistetuista vaatteista löytyy kokoja 3XL:n asti.

Vierailija

Noita tosi isojen vaatteita kyllä on, mutta entäs jos on lyhyt ja pyöreä? Ennen oli Seppälän mallit, joista sai kokoa 38, mutta vatsalle oli tilaa. Nyt en tahdo löytää. Olis kiva käydä vaan yhdessä paikassa, laiskottaa vaatteitten haku.

Sisältö jatkuu mainoksen alla