Esko Eerikäinen – nyt ja ennen! Kuvat: Sanoma-arkisto / @eerikainenesko
Esko Eerikäinen – nyt ja ennen! Kuvat: Sanoma-arkisto / @eerikainenesko

Lähetä meille kuvasi 80- ja 90-luvun taitteen tyylistäsi – voit voittaa ihanan tuoksupalkinnon!

Radio Novan juontajan Esko Eerikäinen, 44, julkaisi eilen Instagram-tilillään itsestään nuoruuskuvan. Kuvassa Scandinavian Hunks -tanssiryhmästäkin tutun Eskon takatukka hulmuaa tuuheana ja verkkahousujen vyötärö on hilattu tukevasti navan kohdille.

 

A post shared by Esko Eerikäinen (@eerikainenesko) on

– Puhuin tänään tyttäreni kanssa mun nuoruudesta ja katseltiin kuvia, silloin kun elämän tärkein juttu oli se, kuinka kovaa viritetyllä MP Suzukilla pääsi, Eerikäinen kirjoittaa kuvan alla.

Kuvan alle on kertynyt runsaasti kommentteja. Monet mitä ilmeisimmin pitävät Eskon asustusta kohtalaisen koomisena:

– Nyt meni pulla väärään kurkkuun! Eräs kommentoi.

– Ei jessus! Nyt tulee naurupissat! Toinen toteaa.

”Oman aikansa swäg.”

Mutta osa kommentoijista myös tietää, että tuoltahan nuoriso tuppasi näyttämään 80- ja 90-luvuilla! Tuolloin lookissa ei ollut mitään erityisen hauskaa vaan ainoastaan trendikästä. Kiharaiset tukkalaitteet ja verkkapöksyt olivat kovaa huutoa.

– Oman aikansa swäg, yksi terävä kommentoikin.

Kuvan alla on intouduttu muistelemaan omia nuoruuden asuja. Osa iloitsee omistaneensa juuri samanlaiset verkkarit kuin Eskolla on kuvassa.

– Noi verkkarit on makeet, itsellä oli samanlaiset ja ne oli törkeen hienot. Niitä pidettiin kävelykenkien tai purkkareiden kanssa, kuvan alla kommentoidaan.

Olitko sinä nuorisolainen 80- ja 90-luvun taitteessa? Miltä sinä näytit? Lähetä meille kuva vanhasta tyylistäsi alla olevalla lomakkeella – voit voittaa Giorgio Armanin Giorgio Sì EdP tuoksun (koko 50 ml, arvo noin 90 €)! 

 

Anna kuvallesi kuvaava otsikko ja kerro tekstikentässä, missä kuva on otettu ja milloin. Ilman näitä tietoja kuvaasi ei julkaista. Jos kuvassa on ihmisiä, kysy julkaisulupa heiltä ennen lataamista. Kuvaasi voidaan käyttää osana Me Naisten juttua.

Lähetä meille tyylinäytteesi 80–90-lukujen taitteesta! (1)