Kuvat: Colourbox ja Instagram / @lottiemossxo, @fashionnova ja @inamoratawoman
Kuvat: Colourbox ja Instagram / @lottiemossxo, @fashionnova ja @inamoratawoman

Suurenivatko rinnat vai pienenivätkö uimapuvut? Jälkimmäiset eivät ainakaan peitä enää juuri mitään.

Sehän nyt ei yllätä ketään, että bikinit ovat varsin pieni vaatekappale. Se kuitenkin hieman hätkähdyttää, että tulevana kesänä ehkä jopa suomalaisrannoilla tullaan näkemään liian pieniä bikineitä. Siis kirjaimellisesti aivan liian pieniä.

Siis tällaisia kuin Kim Kardashian Westillä, joka tunnetaan paljastelevan muodin edelläkävijänä. Hänen rintojensa alaosat pilkistävät bikiniyläosan alta. Näyttää siltä, että vaatekappale on hänelle liian pieni, mutta Kimin harkitussa tyylissä mikään on harvoin vahinko.

Niin sanottu alatissi on takuulla päästetty ihan tarkoituksella esille.

Sisältö jatkuu mainoksen jälkeen

Väite saa tukea kesän muusta uima-asumuodista, jota muun muassa Ilta-Sanomat hiljattain esitteli. Uima-asutarjonnan kantava teema on nyt paljastelu. Kurkistusaukkoja on vatsan ja rintojen kohdalla, ja moni uikkarimalli jättää pakarat kokonaan paljaiksi. Todellakin huh.

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Ja sitten on se alatissi, eli leikkaus, jossa rintojen alaosa korostuu. Se on elementti, joka tuntuu toistuvan uima-asusta toiseen.

Alatissibikinit nähtiin myös Lottie ”Katen sisko” Mossin yllä:

 
 
 
 

 
 
 
 
 
 
 
 
 

🍦

Henkilön Lottie Moss (@lottiemossxo) jakama julkaisu

Kaksi tapaa toteuttaa

Liian pienien bikineiden lisäksi alatissityyliä näkyy myös uima-asuissa, jotka ovat käyttäjälleen ihan oikeankokoiset.

Robin Thicken Blurred Lines -musiikkivideolla nakuilemalla julkisuuteen noussut malli Emily Ratajkowski pyörittää nykyään omaa uima-asumerkkiään, jonka valikoimista löytyy myös alatissiuikkari. Emilyllä on valtava määrä seuraajia Instagramissa, joten hänen vaikutustaan kesän uima-asumuotiin ei sovi aliarvioida. Muun muassa tältä se näyttää:

 
 
 
 

 
 
 
 
 
 
 
 
 

Be chic, look hot. Online now.

Henkilön Inamorata (@inamoratawoman) jakama julkaisu

Rintojen alaosat vilahtelivat myös kesämuodin suunnat määrittelevällä Coachella-festivaalilla. Näitäkään halpamerkki Forever21:n Instagram-tilillä esiteltyjä yläosia ei ole koolla pilattu, mutta ehkä niin oli myös tarkoitus?

 
 
 
 

 
 
 
 
 
 
 
 
 

Match made in the desert. Tag your festival bestie! 🌵💭

Henkilön forever21 (@forever21) jakama julkaisu

Kim Kardashian -tyylistä ammentavia vaatteita kauppaava Fashion Nova -verkkokauppa on tietenkin tehnyt myös oman mallinsa suositusta bikiniyläosasta. Siinä rintojen alla menee kangassuikale, joka tekee virityksestä edes vähän tukevamman näköisen.

Vastaava bikinimalli löytyy myös Asos-verkkokauppajätin mallistosta ja näyttää tältä:

 
 
 
 

 
 
 
 
 
 
 
 
 

BRB just living my Sports Illustrated dreams over here 👙🌊😎 . photo by @sophiesahara

Henkilön JERA FOSTER-FELL (@jera.bean) jakama julkaisu

Tavallaan trendi on tervetullut, sillä bikinien ostaminen tunnetusti on yhtä tuskaa, jos rinnat sattuvat olemaan yhtään A-kuppia isommat (ja joskus silloinkin).

Ehkä siis ihan hyvä, että nyt on luvallista patsastella rannalla kittanassa bikiniyläosassa ja antaa alatissin pilkistää. Enää pitäisi keksiä, miten vaatekappaleen saa pysymään päällä, jos aikoo Instagram-kuvissa poseeraamisen lisäksi myös uida.

Vartalomuovijätettä

Miksi ihmiset seuraa julkkiksia somessa
Nämä hukuttavat maapallon krääsään.
Ostavat,ostavat turhaa mitä eivät tarvitse.

Sisältö jatkuu mainoksen alla