Kuvat
Reuters / Mario Anzuoni
Kim Kardashian West upeassa Thierry Muglerin luomuksessa.
Kim Kardashian West upeassa Thierry Muglerin luomuksessa.

Kurvikuningatar laittoi punaisella matolla huippumuodin mukavuuden edelle. Tähti ei pystynyt istumaan tai käymään vessassa koko illan aikana.

Kim Kardashian Westin epärealistinen vyötärö kohahdutti Met-gaalassa. New Yorkin Metropolitan Museum of Artin vuotuisen gaalan teemana oli tänä vuonna camp-tyyli. Tähdet poseerasivat huikaisevissa luomuksissa. Kireä korsetti loi kaunottarelle upean tiimalasivartalon, mutta millä hinnalla?

Kim kertoi Instagramissa, että ennen gaalailtaa korsetin suunnittelija Mr. Pearl piti tähdelle useita oppitunteja siitä, kuinka tiukassa korsetissa pystyy hengittämään. Voguelle kaunotar puolestaan paljasti, ettei tiukan mekkonsa takia kyennyt istumaan tai käymään vessassa kertaakaan nelituntisen gaalan aikana.

Sisältö jatkuu mainoksen jälkeen
Kim Kardashian West vei tiimalasivartalon merkityksen uudelle tasolle.
Kim Kardashian West vei tiimalasivartalon merkityksen uudelle tasolle.

Kim ei kuitenkaan kadu asuvalintaansa, vaan vakuuttaa Instagramissa, että se oli kaiken vaivan arvoista.

Sisältö jatkuu mainoksen alla

– Se oli enemmän kuin huippumuotia, se oli taidetta! Se oli kaiken sen arvoista!!!

Älä seuraa perässä

Alusvaateliike Wiipurin Korsetin omistaja Anu Niemi toteaa, ettei ole missään nimessä tarkoituksenmukaista, ettei korsetissa pysty hengittämään tai istumaan.

– Suoraan sanottuna Kardashianit ampuvat yli vähän kaikessa, hän nauraa.

Niemi kertoo, että mitä luultavammin Kim on joutunut hengittämään lyhyitä ja pieniä hengenvetoja, jolloin hengittäminen jää pintapuoliseksi ja alkaa pidemmän päälle ahdistamaan. Hän kuitenkin painottaa, ettei voi kuin arvailla Mr. Pearlin metodeja, sillä tavallisesti korsetissa hengitetään kuten ilmankin.

Me Naiset julkaisi pari viikkoa sitten artikkelin, jossa fysioterapeutti Jani Parkkinen kertoi, että myös vatsan sisään vetäminen ja jännittäminen voivat aiheuttaa yllättäviä terveysongelmia lantionpohjan lihasten ja pallean alueelle.

Vaikka Kimin kurvit ovat kieltämättä upeat, me kannustamme sinua vapauttamaan vatsalihaksesi ja hengittämään huoletta syvään. Mikä parasta, ilman huippukireää korsettia pääset vessaan juuri silloin, kun siltä tuntuu!

Sisältö jatkuu mainoksen alla