Hattu.  Tsekkaa myös miesten asusteet. Kaulahuivit ovat usein turhan kapeita, mutta villapipot täydellisen runsaita. Myös hattuhyllyltä voi tehdä yllättäviä löytöjä. Hattu 60 €, KN Collection. Neule 229,90 €, Gant.
Hattu. Tsekkaa myös miesten asusteet. Kaulahuivit ovat usein turhan kapeita, mutta villapipot täydellisen runsaita. Myös hattuhyllyltä voi tehdä yllättäviä löytöjä. Hattu 60 €, KN Collection. Neule 229,90 €, Gant.

Jos etsit täydellisiä farkkuja, t-paitaa tai luksusneuletta, katsasta miestenosasto. Löydät ne todennäköisesti sieltä laadukkaampina. 

T-paita

Veistoksellinen t-paita on tarpeen myös talvella, bleisereiden ja villatakkien alla. Valitse ajaton pyöreä kaula-aukko ja muista silittää rypyt pois. T-paita 20 €, Selected Homme. Farkut 49,95 €, Cubus. Korolliset nilkkurit 70 €, H&M. Korvarenkaat 33 €, Snö of Sweden.

Luksusneule

Miestenosastolta voit löytää laadukkaita, neutraalin värisiä perusneuleita. Valitsetko kestävää puuvillaa, lämmintä merinovillaa vai ylellistä kashmiria? Pooloneule 25 €, H&M. Reisitaskuhousut 89,90 €, Abrand / Carlings. Mokkanahkaiset nilkkurit 80 €, H&M. Korvakorut 27,50 €, Snö of Sweden.

Sisältö jatkuu mainoksen jälkeen

Jättibleiseri

Tänä talvena bleiseri saa olla reilu. Tarpeeksi leveitä linjoja löytyy lähinnä kirpputorilta – ja miesten puolelta. Jos rakastat housupukuja, kokeile myös mätsääviä housuja, jotka voi tarvittaessa pienentää sopiviksi. Bleiseri 80 €, H&M. Neule 140 €, Selected Femme. Farkut 40 €, Monki. Korolliset nilkkurit 70 €, H&M. Mokkanahkaiset nilkkurit 80 €, H&M.

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Poikaystäväpaita

Naisten kauluspaidoissa on kaksi yleistä ongelmaa: joko ne ovat liian tyköistuvia tai niissä on liikaa kikkailevia detaljeja. Miesten kauluspaidat taas ovat klassisia ja sopivan tilavia, rentoudessaan täydellisiä. Kauluspaita 115 €, Marimekko. Farkut 49,95 €, Cubus. Mokkanahkaiset nilkkurit 80 €, H&M. 

Boyfriend-farkut

Uskottavimmat boyfriend-farkut löytyvät tietenkin miestenosastolta. Ja mikä parasta, miesten denimit ovat kestävämmät, koska niissä on harvemmin elastaania. Farkut 20 €, H&M. Pellavapaita 50 €, H&M. Mokkanahkaiset nilkkurit 80 €, H&M.

Sukupuolellinen

Kirppareilla  yleensä miesten ja naisten vaatteet sekaisin. Voi vahingossakin päätyä uudenveroisia miesten (tai unisex-mallisia) vaatteita sovitukseen, murto-osalla kauppojen hinnoista. 

Sisältö jatkuu mainoksen alla