Kuvat
Reuters / Instagram
Jennifer Lopez täytti tänään pyöreät 50 vuotta. Onneksi olkoon Jennifer!
Jennifer Lopez täytti tänään pyöreät 50 vuotta. Onneksi olkoon Jennifer!

Jennifer Lopez juhlii tänään 50-vuotispäiväänsä. Kokosimme sen kunniaksi yhteen laulajan hätkähdyttävimmät asut vuosien varrelta.

Vaikea uskoa, että New Yorkin Bronxista kotoisin oleva popikoni Jennifer Lopez täyttää tänään jo 50 vuotta, mutta niin se aika vain rientää! Listasimme asut, jotka näyttävät, että Jennifer jos joku on osannut aina säväyttää.

1. Asu, joka sai aikaan Googlen kuvahaun

Jenniferin todennäköisesti eniten huomiota saanut asu on vihreä Versacen luomus, joka nähtiin laulajan yllä vuoden 2000 Grammy-gaalassa. Huhujen mukaan asu aiheutti aikoinaan niin suuren kohun, että Googlen kuvahaun kehittäminen sai siitä alkunsa. J. Lo oli jo laittamassa Grammyihin toista, valkoista asua, mutta manageri oli ollut tämän vihreän puolella. Ja hyvä niin.

2. Paljetti-ilottelua

Tämän vuoden Met-muotigaalassa teemana oli camp-tyyli ja Jennifer oli pukeutunut päästä varpaisiin hopeisina säihkyviin strasseihin. Syvä kaula-aukkoinen ja korkealla halkiolla varustettu luomus on Versacen muotitalon aikaansaannos. 

Sisältö jatkuu mainoksen jälkeen
 
 
 
 

 
 
 
 
 
 
 
 
 

J Lo Credit: Getty #metgala #met #metgala2019 #gala #themetgala

A post shared by Met Gala (@themetgalaofficial) on

3. Läpikuultavaa mustaa

46-vuotiaana Jennifer vietti synttärijuhliaan tässä mustassa Bao Tranchin mekossa, jonka juju on kohdissa, joista kangas on leikattu pois kyljistä ja kaula-aukon alapuolelta.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
 
 
 
 

 
 
 
 
 
 
 
 
 

Only 1 Day For Her Birthday !!! 🙌🎂🎉

A post shared by JLo Fashion (@jlofashion) on

4. Housupuvut rokkaa

Vuotta myöhemmin Jenny juhli 47-vuotissynttäreitään tässä upeassa housupuvussa Las Vegasissa. Juhlavieraiden joukkoon kuuluivat esimerkiksi musiikkituottaja Calvin Harris sekä superjulkkis Kim Kardashian West.

 
 
 
 

 
 
 
 
 
 
 
 
 

About last night... Pre birthday turn up!! @balmain 📷@walik1

A post shared by Jennifer Lopez (@jlo) on

5. Oranssi on uusi musta

Oranssinpunainen Ralph Laurenin asu pääsi Jenniferin ylle tämän vuoden CFDA Fashion Awards -gaalassa. Jennifer kirjoittaa Instagram-julkaisunsa kuvatekstissä oranssin olevan uusi musta. Asun toppi paljasti silloin lähes viisikymppisen poptähden vatsalihakset.

6. Muovit pois meristä

Urheileminen onnistuu Jenniferiltä vaikka alla olevassa asussa, joka on valmistettu kierrätetystä muovista. Jenniferin tiedetäänkin viettävän mielellään aikaa salilla.

7. Vihreä viitta

Vihreä sopii Jenniferille, kuten jo vuoden 2000 kohu-asu todisti. Tämä vihreä Valentinon viitta saa tosin  jo pohtimaan, miten asu pysyy tähden yllä. Jennifer ei selvästikään pelkää näyttää ihoa. 

 
 
 
 

 
 
 
 
 
 
 
 
 

December 2018 @instylemagazine

A post shared by Jennifer Lopez (@jlo) on

8. Idolia hakemassa

Näyttelemisen ja laulamisen lisäksi  J. Lo on ollut muutamilla kausilla myös American Idolin juontajana. Tässä upea valkoinen haalariasu ohjelman kuvauksista.

9. Söpöilyä lasten kanssa

Jenniferiltä onnistuu myös klassisen kaunis tyyli. Tässä Jennifer poseeraa kaksostensa Emmen ja Maxin kanssa. Lapset hän sai jo päättyneessä avioliitossaan Marc Anthonyn kanssa.

 
 
 
 

 
 
 
 
 
 
 
 
 

The #Coconuts 😍😍😍 #DreamworksHome #March27 #FeelTheLight

A post shared by Jennifer Lopez (@jlo) on

10. Päälle kieputettu

Tämä asu vaikuttaa siltä kuin se olisi kieputettu suoraan J. Lon päälle. Reem Acran suunnittelema asu oli Jenniferin yllä vuoden 2014 American Music Awards -gaalassa.

 
 
 
 

 
 
 
 
 
 
 
 
 

#JLOAMAs

A post shared by Jennifer Lopez (@jlo) on

11. Taivaalliset vartalot

Vuoden 2018 Met-gaalassa teemana oli heavenly bodies, taivaalliset vartalot, ja Jenniferin asu viittasikin selkeästi katolilaisuuteen. Ranskalaisen Balmainin muotitalon runsaasti koristellussa ja höyhenhelmaisessa luomuksessa oli myös risti rintakehän päällä.

 
 
 
 

 
 
 
 
 
 
 
 
 

Happy 50th to this style queen 🎂

A post shared by Evening Standard Lifestyle (@eslifeandstyle) on

12. Loista kuin discopallo

Laventelinvärinen paljettimekko valikoitui päälle Billboard Latin Music Awards -tilaisuudessa. Mekon suunnittelija on David Koma.

13. Alkuperäinen peppukuningatar

Tämän kuvan yhteyteen Jennifer on kirjoittanut tekstin ”On the 6”, ja kuvassa hän on odottamassa Bronxissa junaa numero 6. Jennifer haluaa muistuttaa olevansa edelleen se sama naapurintyttö eli ”Jenny from the block” kuin ennenkin.

Vartalonmyötäiset farkut toisaalta muistuttavat, että vaikka Kim Kardashian West on kuuluisa muodoistaan, J. Lo on saanut tittelin ”maailman seksikkäin takapuoli”¸ jo paljon aiemmin. Näin #metoon jälkeisellä aikakaudella se tosin tuntuu meriitiltä, joka alkaa jo olla hieman kyseenalainen.

 
 
 
 

 
 
 
 
 
 
 
 
 

On the 6...;) #album10 #SAMEGIRL

A post shared by Jennifer Lopez (@jlo) on

 

Sisältö jatkuu mainoksen alla