Näin onnistuu yli kymmenen henkilön talviloma! Taina Licciardo-Toivola näyttää. Kuvat: Shutterstock ja Instagram
Näin onnistuu yli kymmenen henkilön talviloma! Taina Licciardo-Toivola näyttää. Kuvat: Shutterstock ja Instagram

Tuhannet fanit ympäri maailman ovat viime päivinä ihastelleet Taina Licciardo-Toivolan somefeedeistä pohjoissuomalaisia talvimaisemia – sekä suurperheen lomanviettotapoja. Jos kaipaat vielä tekemistä talvilomalle, nappaa tästä vinkit talteen!

”Onko Lappi suomalainen kaupunki?”

”Teille tulee flunssa siellä kylmässä.”

”Miten saatte kaikki poseeraamaan niin kiltisti. Minulla on viisi lasta ja he hölmöilevät aina kuvissa.”

Sisältö jatkuu mainoksen jälkeen

Kun Taina Licciardo-Toivola julkaisi Instagramissa talvisen paljukuvan perheestään, sai kuva hetkessä yli sata kommenttia. Samanlainen suosio on Tainan Youtube-videoilla, jossa hän yleensä esittelee kymmenlapsisen perheensä arkea. Videoiden perään tulee melkein saman tien satoja kommentteja.

Sisältö jatkuu mainoksen alla

 

Suosittu vloggaaja Taina, 41, asuu perheensä kanssa Keski-Suomessa.  Ihmiset ympäri maailman ovat ihastelleet tällä viikolla Tainan talvisia lomakuvia, jotka ovat todennäköisesti Pohjois-Pohjanmaalta Pudasjärveltä.

Yhteen Instagramissa julkaistuun perhekuvaan hän on nimittäin tägännyt paikaksi Iso-Syöte. Muutoin hänen kuvissaan on Lapland-tunnus ja -paikannus.

Lumisissa maisemissa Taina ja perhe ovat paljuilun lisäksi harrastaneet muun muassa moottorikelkkailua ja hiihtämistä. Hänen somejulkaisuistaan näkee, kuinka talvinen Pohjois-Suomi on nyt kauneimmillaan – ja kylmimmillään. Kuvatekstin mukaan ulkona on 29 astetta pakkasta, kun paljuileva perhe käy pyörimässä muun muassa lumessa.

Nämä Licciardo-Toivolan perheen iloiset talvikuvat ovat parasta mainosta Pohjois-Suomen talvisesongille! Heidän somefaninsa hehkuttavat maisemia ylisanoin – sekä myös Tainaa, jonka minimalistinen tyyli ja järjestelmällinen ote suurperheen arkeen miellyttää selvästi monia:

”Kaunista. Suomi on vaan paras!”

”Henkeänsalpaavat maisemat.”

”Perhe, joka hiihtää yhdessä, pysyy yhdessä!”

Jos kaipaat vielä tekemistä talvilomalle, näistä alla olevista, Tainan Instagram-kuvista voi ottaa inspiraatiota ja virittäytyä fiilikseen, vaikka talvilomaa ei olisikaan tiedossa.
 
 
 
 
 

 
 
 
 
 
 
 
 
 

Skiing in Lapland⛷ #winterwonderland #lapland #finland

A post shared by 🌿T A I N A LICCIARDO-TOIVOLA🌿 (@tainalicciardotoivola) on

 
 

 

Yli puoli miljoonaa tilaajaa

Nyt-liitteen mukaan Taina alkoi julkaista videoitaan 10-lapsisen ”ihmeperheensä” arjesta Youtubessa huvin vuoksi joulukuussa 2017. Licciardo-Toivola ei ole Nytin mukaan perheen oikea sukunimi, vaan he käyttävät sitä aliaksena Youtube- ja Instagram-kanavissaan.  

Somekanavista on tullut reilussa vuodessa huippusuosittuja. Tainalla on yli 105 000 Insta-seuraajaa ja hänen Youtube-kanavallaan on yli puoli miljoonaa tilaajaa.

Viime syyskuussa Taina täytti 41 vuotta.  Vuonna 2017 hän sai miehensä Paulin kanssa kymmenennen lapsensa, ja samalla pari vietti 20-vuotishääpäiväänsä.  Australialais-suomalaisen perheen lapset nimet ovat somejulkaisujen mukaan Leonardo, Cleopatra, Jerusalem, D'Artangnan, Shakespeare, Romeo, Nefertiti, King James, Aphrodite ja Omega.

Sisältö jatkuu mainoksen alla