Kohde ei välttämättä ole kuin paratiisi maan päällä, vaikka kuvissa siltä näyttäisikin. Kuva: Shutterstock
Kohde ei välttämättä ole kuin paratiisi maan päällä, vaikka kuvissa siltä näyttäisikin. Kuva: Shutterstock

Lumoava paratiisi Instassa, paikan päällä jotain ihan muuta? Oletko sinäkin valinnut matkakohteesi some-hehkutuksen perusteella, mutta joutunut pettymään?

Sara Siepin Instagram-syöte on viime aikoina täyttynyt toinen toistaan näyttävämmistä matkakuvista, joita hän on postannut Balin-reissultaan. Nyt Sara kertoo kuitenkin blogissaan, ettei kaikki ole ihan yhtä taivaallista paikan päällä kuin kuvien perusteella näyttää.

Sara osallistui matkalla ystävänsä Rosanna Kuljun kanssa Instagram tour -kierrokselle, jolla nimensä mukaisesti kierrettiin Balin suosituimmat Instagram-kohteet. Sara kertoo, että kaikkien kotisohvalta käsin ihailtujen paikkojen näkeminen yhdessä päivässä tuntui etukäteen täydelliseltä ajatukselta. Heti ensimmäisellä kohteella, Pura Lempuyang eli Gates of Heaven -nähtävyydellä, kuitenkin ilmeni, ettei todellisuus vastannut odotuksia.

Sisältö jatkuu mainoksen alla

– Autossa kuljettajamme kertoi, kuinka meillä olisi alle minuutti aikaa poseerata kyseisten porttien edessä ja hän myös kertoi meille poseerausasennoista, joita tulisi vaihtaa porttien edessä. Että mitä? Sara ihmettelee blogissaan.

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Tarkkojen ohjeistusten lisäksi kuvaan luotiin peilin avulla efekti, jolla tilanne saatiin näyttämään todellisuutta maagisemmalta.

– Se oli aika hullua, koska ilman sitä kuva ei oikeastaan olisi näyttänyt miltään. Todellisuus ei vastannut lainkaan kuvaa.

Sara postasi kohteesta Instagramiin sekä matkanjärjestäjän version että aidon maiseman. Jälkimmäisen näet oikealla olevaa nuolta painamalla.

 
 
 
 

 
 
 
 
 
 
 
 
 

Balin suosituin Instagram-lokaatio näyttää tältä.💙 ..Eiku hetkinen🤫 #gatesofheaven

Henkilön Sara Sieppi (@sarasieppi) jakama julkaisu

Sara kertoo blogissaan, että kierroksella tahti oli kova, kauniiden kuvien eteen käytettiin monenlaisia vippaskonsteja, ja osa kuvauspaikoista oli olosuhteiltaan haasteellisia.

– Saimme upeita kuvia, mutta ajatus siitä, että kävimme kohteissa pelkästään hienojen kuvien takia ja elimme jokaisen kokemuksen kameran kautta oli suoraan sanottuna aika uuvuttavaa. Tämä oli silti silmiä avaava kokemus ja ymmärsin, että oma Instagram-elämäni onkin vielä ihan terveellä pohjalla verrattuna tähän meininkiin, mikä täällä välillä vallitsee. Rakastan kauniita kuvia, mutta en halua pelkästään rakentaa niitä Instagramiani varten. Haluan kokea, nähdä ja tuntea ne hetket – rauhassa, Sara päättää kirjoituksensa.

Oletko sinä ihastunut somessa hehkutettuun ja upealta näyttävään kohteeseen, mutta kokenut paikan päällä karvaan pettymyksen? Kerro meille kokemuksistasi alla olevalla lomakkeella. Vastauksia voidaan käyttää jutun teossa.

* Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.
Sisältö jatkuu mainoksen alla