Nettikaupoista löytää niin klassisia perushuonekaluja kuin kodin katseenvangitsijoitakin.

Sisustaminen on ihanaa ja samaan aikaan tuskastuttavaa puuhaa. Joskus mahtava löytö tuntuu suorastaan kävelevän syliin, mutta joskus sen täydellisen huonekalun tai sisustusesineen etsiminen saattaa kestää kuukausia. 

Kun kotiin etsii jotain aivan erityistä, ei kaikkein tunnetuimmista kivijalkakaupoista välttämättä ole apua. Suurten kauppojen valtaisista valikoimista voi olla vaikea löytää todellisia helmiä. 

Siksi kokosimme yhdeksi listaksi netin kiinnostavimmat sisustusverkkokaupat. 

Sisältö jatkuu mainoksen jälkeen

Skandinaaviseen makuun

1. Domdom

Sisältö jatkuu mainoksen alla
 
 
 
 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Henkilön Domdom • Sisustusverkkokauppa (@domdom.fi) jakama julkaisu

Kahden sisaruksen vuonna 2012 perustama verkkokauppa keskittyy skandinaaviseen designiin.

Valikoimassa on pääasiassa suomalaisia ja pohjoismaisia tuotemerkkejä, sellaisia kuin Anno, Ferm Living, House Doctor ja Zone Denmark. Sisustustuotteiden lisäksi sivustolta löytyy esimerkiksi käsityönä valmistettuja koruja. 

2. Granit

 
 
 
 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Henkilön GRANIT (@granit) jakama julkaisu

Ruotsalaisen Granitin kivijalkaliikkeitä on Suomessa jo Helsingissä, Espoossa, Turussa, Tampereella ja Oulussa. Jos niiden äärelle ei pääse, verkkokauppa pelastaa.

Granit tarjoaa säilytysratkaisuja, keittiö- ja toimistotarvikkeita, tekstiilejä, ruukkuja ja sisustusyksityiskohtia. Värimaailma on skandinaaviseen tyyliin simppeli: mustaa, valkoista, harmaata ja beigeä. 

3. Mia Design

 
 
 
 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Henkilön MIA DESIGN SHOP (@miadesignfi) jakama julkaisu

Suomalaissisarusten perustaman sisustusliikkeen myymälä sijaitsee Oulun keskustassa. Verkkokaupasta saa tyylikkäitä kylpyhuone- ja keittiötarvikkeita, huonetuoksuja, peilejä, kukkaruukkuja ja tekstiilejä matoista lakanoihin. 

Persoonallisia löytöjä

4. Zoco Home

 
 
 
 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Henkilön Zoco Home (@zocohome) jakama julkaisu

Uniikkeja tuotteita etsivän kannattaa suunnata Zoco Homeen, joka yhdistää skandinaavisen tyylin etniseen designiin.

Tuotteet ovat rennon kodikkaita ja persoonallisia. Vintagea, ulkomaista käsityötä, marokkolaista tunnelmaa, rottinkia, tiikkiä, keramiikkaa, nahkaa, pellavaa, puu-astioita...

5. Cilla's

 
 
 
 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Henkilön Cilla's (@cillaswebshop) jakama julkaisu

Cilla'sin valikoima on mukavan yllätyksellisinen. Verkkokaupasta löytyy monipuolisesti kaikenlaista: tekstiilejä, astioita, kynttilöitä, kylpyhuonetarvikkeita, kukkavaaseja ja julisteita.

Sisustustuotteiden lisäksi myynnissä on myös muun muassa vaatteita, kosmetiikkaa ja kirjoja. Kivijalkakauppa sijaitsee Helsingin Lönnrotinkadulla. 

6. Kaarna Living

 
 
 
 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Henkilön Kaarna Living (@kaarnaliving) jakama julkaisu

Kaarna Living pyrkii edistämään vastuullisempaa kuluttamista ympäristöystävällisillä, luonnonmateriaaleista valmistetuilla tuotteillaan.

Valikoimassa on muun muassa zero waste -tuotteita, persoonallisia tuoleja, bambusta, hampusta ja paperista valmistettuja valaisimia, puukulhoja, makrameeta... Lisäksi myynnissä on luonnonkosmetiikkaa ja miesten ja naisten vaatteita. 

Huonekaluja – ja kaikkea muuta

7. Ellos

 
 
 
 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Henkilön Ellos (@ellosofficial) jakama julkaisu

Ellos tunnetaan vaatteiden verkkokauppana, mutta sen sisustuspuoli vasta tutustumisen arvoinen onkin. Tyylikkäitä huonekaluja, valaisimia, keittiötarvikkeita, kodin tekstiilejä ja sisustusesineitä löytyy sivukaupalla.

Elloksen oman Ellos Home -merkin lisäksi kannattaa katsastaa esimerkiksi PR Homen valaisimet ja DBKD:n kukkaruukut.

8. Jotex

 
 
 
 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Henkilön Jotex (@jotex.fi) jakama julkaisu

Ruotsalainen Jotex on yksi Pohjoismaiden suurimmista sisustuksen nettikaupoista. Se kuuluu Ellos-konserniin, mutta Jotexin valikoima on erilainen kuin sisarsivustonsa. Sivusto tarjoaa vain omia tuotteitaan.

Huonekalujen lisäksi Jotexista löytyy, no, kaikkea: valaisimia, tekstiilejä, piensisustustuotteita, astioita ja lastenhuoneen tarvikkeita. 

9. Veke

 
 
 
 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Henkilön Veke.fi (@veke.fi) jakama julkaisu

Suomalainen perheyritys Veke tarjoaa laajan valikoiman huonekaluja ja piensisustusta.

Sivustolta löytyviä tuotemerkkejä ovat muun muassa House Nordic, 4Living, Fanni K., Bloomingville, Finlayson ja VM Carpet. Liikkeellä on myymälä Oulussa. 

10. Royal Design

 
 
 
 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Henkilön RoyalDesign (@royaldesign) jakama julkaisu

Pohjoismaiden suurin valikoima design-tuotteita löytyy Royal Designista, ainakin sivuston oman myyntipuheen mukaan. Tuotemerkkejä on yli 600 monesta eri hintaluokasta.

Täältä löydät Arabiaa, Design House Stockholmin Block-valaisimia, Gubin huonekaluja ja ERNSTin keittiötarvikkeita. Kurkkaa myös sivuston outlet, josta saattaa löytää design-tuotteita edullisempaan hintaan. 

11. Rum21

 
 
 
 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Henkilön Rum21fi (@rum21fi) jakama julkaisu

Ruotsalainen Rum21 (ennen Room21) on osa samaa Royal Design Groupia kuin yllä mainittu Royal Design -verkkokauppa.

Sivustolla on yli 200 eurooppalaista tuotemerkkiä ja tuotteita huonekaluista valaisimiin ja piensisustukseen. Täältä löydät esimerkiksi String-hyllyjä ja HAY:n tuotteita.

Designhaukalle

12. Finnish Design Shop

 
 
 
 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Henkilön Finnish Design Shop (@finnishdesignshop) jakama julkaisu

Designhaukkojen mekka tarjoaa ihan kaikkea, mikäli tililtä liikenee ylimääräisiä satasia (tai tonneja). Artek, Hay, Normann Copenhagen, Muuto...

Jos haaveilet Artekin Mademoiselle-tuolista tai Vitran Eames Lounge -tuolista, täältä ne löytyvät. Design-huonekalujen lisäksi myös kodintekstiilejä, astioita, puutarhatuotteita ja lastenhuoneen tarvikkeita. 

13. Nordic Nest

 
 
 
 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Henkilön Nordic Nest (@nordicnest) jakama julkaisu

Nordic Nest tunnettiin aiemmin Scandinavian Design Centerinä. Etelä-Ruotsista käsin toimiva verkkokauppa tarjoaa laajan valikoiman sisustustuotteita huonekaluista koriste-esineisiin.

Skandinaavisia tuotemerkkejä on yli 170, ja tuotteita löytyy tutuista Iittalasta ja Marimekosta alkaen aina Louis Poulsenin ylellisiin design-valaisimiin. 

Tekstiilejä

14. Anno

 
 
 
 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Henkilön anno (@annocollectionltd) jakama julkaisu

Suomalainen sisustusbrändi valmistaa skandinaaviseen tyyliin sopivia tuotteita pääasiassa luonnonmateriaaleista. Villaa, pellavaa ja puuvillaa, pussilakanoita, päiväpeittoja, verhoja, mattoja ja säilytystuotteita. 

15. Lapuan Kankurit

 
 
 
 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Henkilön Lapuan Kankurit (@lapuankankurit) jakama julkaisu

Lapuan Kankurit tunnetaan ylellisistä pellava- ja villatuotteista. Jo vuonna 1917 perustettu perheyritys kutoo designtekstiilejä, joiden inspiraatio poimitaan Suomen luonnosta.

Laadukkaat pyyhkeet, kylpytakit, keittiötekstiilit, villahuovat ja pellava- ja puuvillapeitot kestävät hyvin kohdeltuina sukupolvelta toiselle.  

16. Blossom

 
 
 
 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Henkilön Blossom (@blossomtheshop) jakama julkaisu

Suomalaisen Blossomin sisustustuotteissa on boheemi henki. Valkoimassa on tekstiilejä, kuten tyynynpäällisiä ja huopia, mutta myös valaisimia, keittiötarvikkeita ja lastenhuoneen sisustustarvikkeita.

Sivustolla on oman Blossom-merkin tuotteita, mutta myös tanskalaisten Madam Stoltzin ja House Doctorin tuotteita. Blossomin myymälä sijaitsee Pietarsaaressa. 

Ihania pikkuputiikkeja

17. Annival

 
 
 
 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Henkilön ANNIVAL INTERIOR (@annival_interior) jakama julkaisu

Muuramessa sijaitseva Annival myy naisten muotia ja sisustustuotteita myös verkossa. Tuotteet on poimittu hyvällä maulla.

Annivalista löydät sekä skandinaaviseen että rustiikkiseen makuun sopivia huonekaluja, mattoja, valaisimia ja piensisustustarvikkeita. Erityisesti kauppa tunnetaan suuresta valikoimasta Riviéra Maisonin tuotteita.  

18. Zicos

 
 
 
 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Henkilön Sisustus- ja lifestyleliike (@zicosfi_sisustusliike) jakama julkaisu

Kurikkalaisen Zicosin tuotteet ovat skandinaavisia, mutta mukana on ripaus romantiikkaa. Valikoimassa on kylpyhuone- ja keittiötuotteita, vetimiä, tekstiilejä ja koristetyynyjä.

Tutustu myös pyykkietikkavalikoimaan, kortteihin ja ruokatuotteisiin.  

19. Millan putiikki

 
 
 
 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Henkilön Millan Putiikki (@millanputiikki) jakama julkaisu

Lahtelaisessa Millan putiikissa on Riviéra Maisonia, piensisustustuotteita, kukkajalkoja, mattoja, ja valaisimia, myös pieni valikoima huonekaluja.

Tyyli on rustiikkinen. Kiinnostaisiko esimerkiksi rottinkinen valaisin? Täältä löytyy. 

20. Omashop

 
 
 
 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Henkilön Sisustusliike OMAshop (@omashop.fi) jakama julkaisu

Veikeä ja persoonallinen Omashop on kahden ystävyksen perustama sisustus- ja lifestyle-verkkokauppa.

Valikoimassa on piensisustustuotteita, hauskoja naulakoita, keittiö- ja kylpyhuonetarvikkeita, kelloja ja valaisimia sekä paperituotteita.  

21. Piironki

 
 
 
 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Henkilön Piironki Shop (@piironki.fi) jakama julkaisu

Lahjatavarapuotina yli kolme vuosikymmentä sitten aloittanut Piironki tarjoaa ajattomia tuotteita sisustustekstiileistä säilytystarvikkeisiin ja kukka-amppeleista valaisimiin.

Valikoimassa on myös kalkkimaaleja ja hauskoja DIY-tuotteita, joita voi itse tuunata mieleisekseen. Kivijalkamyymälä sijaitsee Helsingin Senaatintorin lähettyvillä. 

Paperituotteita

22. Papershop

 
 
 
 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Henkilön PAPERSHOP (@papershophelsinki) jakama julkaisu

Rakastatko kauniita kortteja, kalentereita ja muistikirjoja? Jos vastasit kyllä, ihastut ikihyviksi Papershopin valikoimaan. Sekä romanttisen tyylin kannattajat että minimalistit löytävät omat suosikkinsa hauskasti kuvitetettujen tuotteiden joukosta.

Myynnissä on myös juhlatuotteita, julisteita ja paketointitarvikkeita. Yrityksen liike sijaitsee Helsingin Fredrikinkadulla.

23. Kauniste

 
 
 
 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Henkilön Kauniste (@kauniste_finland) jakama julkaisu

Suomalainen verkkokauppa Kauniste on erikoistunut kodin tekstiileihin ja paperitavaraan. Värikkäästä valikoimasta löytyy myös keittiöpyyhkeitä, tarjottimia, koristetyynyjä. Tuotteita suunnittelevat nuoret skandinaaviset suunnittelijat ja kuvittajat.

Yrityksellä on kaksi liikettä, joista toinen sijaitsee Helsingin Tuomiokirkkoa vastapäätä ja toinen Tokiossa.

24. Desenio

 
 
 
 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Henkilön DESENIO - POSTERS ONLINE (@desenio) jakama julkaisu

Seinätaulut tekevät joka kodista persoonallisemman ja kodikkaamman, mutta kaikilla ei ole varaa kalliisiin taideteoksiin.

Desenion valikoimasta löytyy joka makuun sopivia tauluja, printtejä sekä kehyksiä. Valokuvataidetta, abstrakteja kuvia, grafiikkaa, tekstijulisteita – valikoima on todella monipuolinen. Julisteita on saatavilla monessa eri koossa.

Vinkki! sivuston Rakenna tauluseinäsi -ohjelma auttaa suunnittelemaan omaan kotiin sopivan taidekokonaisuuden. 

25. PosterStore

 
 
 
 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Henkilön Poster Store (@posterstore) jakama julkaisu

Myös Posterstore tarjoaa taidetta, jota ei ole hinnalla pilattu. Julisteiden aiheet vaihtelevat muodista luontoon ja tyyli skandinaavisen modernista retroon. Myös karttajulisteita, lastenhuoneeseen sopivia taideteoksia ja kehyksiä.

Puuttuiko oma suosikkikauppasi listalta? Kerro siitä kommenteissa! 

Sisältö jatkuu mainoksen alla