Patja lattialle yöksi ja kaappiin päiväksi. Niin saa minikotiin enemmän asumistilaa! Kuva: Shutterstock
Patja lattialle yöksi ja kaappiin päiväksi. Niin saa minikotiin enemmän asumistilaa! Kuva: Shutterstock

Asutko miniasunnossa? Me Naiset etsii Suomen pienintä kotia! Kerro kodistasi meille ja osallistut samalla kilpailuun.

EDIT 27.9.2018 kello 15.45: Kilpailu on päättynyt.

Voittaja on Susanna Kettunen, Helsinki.
 

Pienen lammen kupeeseen Kokemäelle nousi pari vuotta sitten kotonen, Henri Lokin 15 neliön koti. Siihen mahtuu kaikki, mitä Henri tarvitsee: kotona on kattoterassi, olohuone ja alakerta. Kaikki tämä syntyi viidellä tuhannella eurolla eivätkä elinkustannuksetkaan ole suuria.

– Kun talossa on vain kaikki tarpeellinen, muttei mitään ylimääräistä, elinkustannuksia ei juuri synny, Henri kertoi Me Naisille.

Vielä 1960-luvulla yhtä henkeä kohden tilaa löytyi noin 14 neliötä. Nyt asutun asuntokannan pinta-ala asukasta kohti on 40 neliötä. Pienessä kodissa on monia hyviä puolia. Siellä syntyy vähemmän tavarastressiä. Se on helppo siivota ja erittäin intiimikin.

Osallistu kilpailuun!

Asutko yksin tai kaksin tai useamman henkilön kanssa pienessä kodissa? Jos vastasit kyllä, osallistu Me Naisten kilpailuun. Etsimme Suomen pienintä kotia.

Arvomme osallistujien kesken Finlayson Elefantti-pussilakanasetin kahdelle. Setti sisältävää kaksi pussilakanaa ja tyynyliinaa, jotka ovat puuvillaa ja syksyn uutuusväreissä, petroolinsinisenä.

Palkinnon arvo on yhteensä 109,90 euroa.
Palkinnon arvo on yhteensä 109,90 euroa.

Lataa kuvasi alla olevalla lomakkeella

Kerro jo otsikossa asunnon koko neliömetreissä. Kuvaile asuntoasi enemmän tekstikentässä: Muun muassa miksi haluat asua pienessä asunnossa? Miten saat tilan riittämään? Vai kaipaatko enemmän tilaa?

Voit myös lähettää kuvasi sähköpostilla annakaisa.vaaraniemi@sanoma.com

Kilpailuaikaa on 26. syyskuuta saakka!