Akupunktiota, hierontaa, painepukuja… koirille suunnattujen palveluiden ja tuotteiden määrä on kasvussa. Mutta missä menee sinun rajasi, kun kyse on lemmikkisi hyvinvoinnista?

Suomessa on Kennelliiton mukaan noin 700 000 koiraa, ja tänä vuonna on nähty todellista pentuhuumaa. Koronaeristys lisäsi koirien kysyntää – ja samalla se loi haasteita, joita täytyy ratkoa myöhemmin vielä monta kertaa.

Miten koira pärjää normaalissa arjessa, kun ihmiset palaavat taas töihin eivätkä olekaan koiran kanssa 24/7? Tätä asiaa pohtivat nyt monet uudet omistajat. 

Monille suomalaisille koira on perheenjäsen. Jos sille puhkeaa eroahdistus, tarjolla on painepukuja, rauhoittavia feromonisuihkeita sekä koirapsykologin vastaanottoja. 

Sisältö jatkuu mainoksen jälkeen

Sen voi myös viedä poissaolon ajaksi koirapäiväkotiin tai hankkia hoitajan sovelluksen kautta kotiin. Lemmikkien palvelujen määrä kasvaa hurjalla vauhdilla. 

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Vakuutuksista ja säännöllistä eläinlääkärikäynneistä on tullut arkipäivää.  Koiria myös hemmotellaan ja hoidetaan hieronnassa sekä spassa. Heille on omia lisäravinteita ja akupunktiota. 

Lemmikin ikääntyessä ja sairastaessa omistaja joutuu miettimään toisenlaisia valintoja: miten koiralle voisi antaa lisää tervettä elinaikaa? Ja milloin on aika hyvästellä lemmikki?

Me Naiset haluaa nyt tietää, mitä sinä olet valmis tekemään koirasi puolesta. Vastauksia voidaan käyttää Me Naisten jutussa. Olemme sitoutuneet suojaamaan vastaajien yksityisyyttä.
 

* Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.
Sisältö jatkuu mainoksen alla