Valtava kukka-asetelma toimii joulupöydän katseenvangitsijana. Kuva: <span class="photographer">Martin Sølyst / Living Inside</span>
Valtava kukka-asetelma toimii joulupöydän katseenvangitsijana. Kuva: Martin Sølyst / Living Inside

Glorian Kodin Kauneimmat joulukodit -teemalehti ilmestyy 22.10. Poimimme sieltä kolme maistiaista, joiden avulla luot hetkessä joulutunnelman kotiin.

1/ Unohda perinteinen väripaletti – joulu voi olla myös vaaleanpunainen

Kodin värimaailmaa on turha laittaa uusiksi pelkästään joulun takia. Jos pidät esimerkiksi vaaleanpunaisesta, luo joulutunnelma lempivärisi ympärille. Sohvatyynyillä ja joulukuusenkoristeilla saa aikaan jo paljon. Perinteiset joulutähdetkin näyttävät yllättävän tyylikkäiltä lempeissä pastellisävyissä. Värimaailmaan voi tuoda raikkautta myös vähemmän jouluisilla viherkasveilla: joulukuusi ja peikonlehti sopivat hyvin vierekkäin.

Vaaleanpunainen ja vihreä sopivat yhteen ihanasti. Kuva: Christina Kayser Onsgaard / Living Inside

2/ Vaihtoehto joulukuuselle

Jos et halua hankkia kokonaista joulukuusta, saa joulutunnelmaa kotiin jo muutamalla havunoksalla maljakossa. Tämän helpommaksi joulukoristelu ei juuri voi mennä! Jos askarteluintoa löytyy vähän enemmän, voi havuista ja kananverkosta myös tehdä helposti näyttävän koristeen kuvan tapaan. 

Männynoksista ja kananverkosta tehty koriste on näyttävä katseenvangitsija joulupöydän päällä. Kuva: Krista Keltanen

3/ Vähemmän on enemmän

Kaikkia kodin nurkkia ei tarvitse täyttää joulusomisteilla, yksi näyttävä yksityiskohta voi riittää. Reilulla kädellä koristeltu joulukuusi näyttää tyylikkäältä, kun sen koristeet noudattavat yhtenäistä värimaailmaa eikä vieressä ole kilpailevia asetelmia. Hillityn mustavalkoisen tyylin ystävä koristelee kuusensa vaaleilla valoilla, yksivärisillä palloilla tai vaikkapa silkkinauhoista sidotuilla ruseteilla.

Sisältö jatkuu mainoksen jälkeen

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Joulun tunnelman voi luoda myös hillityllä värimaailmalla. Runsaasti koristeltu joulukuusi on olohuoneen keskipiste. Kuva: Krista Keltanen

Nämä ja monta muuta upeaa joulukotia löydät 22.10. ilmestyvästä Kauneimmat joulukodit -teemalehdestä. Muhkeassa lukupaketissa on 84 sivullista ihania ideoita.

Sisältö jatkuu mainoksen alla