Kuvat
Reuters
Victoria Beckham luottaa rajattuihin nudehuuliin usein.
Victoria Beckham luottaa rajattuihin nudehuuliin usein.

Hillitty täyteläisyys on tämän päivän sana huulimeikissä.

Jos vielä etsit täydellistä huulipunaa pimenevään vuodenaikaan, voit lopettaa saman tien. Trendikkäin huulimeikki juuri nyt on nimittäin nude eli luonnollisen sävyinen, eikä huulipunaa tarvita lainkaan. Ihanan helppoa!

Huulista halutaan kuitenkin viimeistellyt, tarkkarajaiset ja täyteläisen näköiset. 

Refinery29-sivuston mukaan loppuvuoden tärkein väline huulimeikissä onkin nudensävyinen huultenrajauskynä. Etenkin 1990-luvulla suosiossa olleen huultenrajausvärin paluu näkyy esimerkiksi julkkisten uutuusmeikkisarjoissa. Victoria Beckhamin tuotesarjaan kuuluu huultenrajauskynä kuudessa eri nudesävyssä. Tuotekuvauksessa Victorian kerrotaan luottavan kynään päivittäin, kun hän meikkaa huulensa täyteläisen näköisiksi.

Sisältö jatkuu mainoksen jälkeen
 
 
 
 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Henkilön Victoria Beckham Beauty (@victoriabeckhambeauty) jakama julkaisu

Samaa meininkiä on myös Kim Kardashian Westin Mattes-meikkisarjassa, johon myös kuuluu useampi nudensävyinen kynä huulten rajaamiseen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
 
 
 
 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Henkilön KKWBEAUTY (@kkwbeauty) jakama julkaisu

Huultenrajauskynä tosiaan tekee täysin luonnollisista huulista astetta viimeistellymmän näköiset, ja sillä voi huijata itselleen pulleamman näköiset huulet ylirajaamalla huomaamattomasti. Jos huulia haluaa tuoda esille vielä paremmin, niille voi levittää huulikiiltoa. Se on niin ikään jälleen suosittu ja korostaa huulia hillityn tyylikkästi.

Sisältö jatkuu mainoksen alla