Me Naiset
|
Anna Wilkman
Näin pehmoiselta näyttää voi-iho. Kuvat: Shutterstock ja Instagram / @isabelle.de.vries
Näin pehmoiselta näyttää voi-iho. Kuvat: Shutterstock ja Instagram / @isabelle.de.vries

Kostea ja täyteläinen voi-iho onnistuu kerrostamalla runsaasti.

Kauneudenhoidon ykköspaikkaa pitänyt eteläkorealainen kauneustrendi glass skin (meikäläisittäin lasi-iho) näyttää vihdoin saaneen haastajan. Nyt hehkuvan ihon ystävät himoitsevat niin kutsuttua buttery skin -tyyliä eli ”voi-ihoa”.

Voi-iho muistuttaa ulkoisesti sileää, silminnähden kosteutettua ja hieman kiiltävää lasi-ihoa, mutta on sitä täyteläisemmän ja jopa hieman rasvaisen näköinen – siitä siis myös nimi.

Isoin erottava tekijä onkin tekniikka, jonka avulla lopputulokseen päästään: lasi-iho perustuu lähtökohtaisesti perusteelliseen ihonhoitoon, mutta voi-iho syntyy meikin avulla.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
 
 
 
 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Henkilön Isabelle De Vries (@isabelle.de.vries) jakama julkaisu

Glamour on pyytänyt nimityksen keksineeltä meikkitaiteilija Isabelle De Vriesiltä tarkat ohjeet voi-ihon taikomiseen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Ihan simppeli homma ei ole kyseessä, sillä meikkityyli vaatii huomattavan paljon kerrostamista. Toisaalta ne, joilla on luonnostaankin rasvoittuva iho, pääsevät helpommalla. Kuivaihoisilta haluttu lopputulos vaatii enemmän valmisteluja ennen itse ehostusta.

Näin voikimpaleen kiiltävää pintaa muistuttava meikki syntyy:

1. Kuori ja kosteuta

Seka- tai rasvaihoiset voivat ehkä hieman laistaa tästä vaiheesta. Kuivempi-ihoisten kannattaa aloittaa kuorimalla kasvot. Sen jälkeen iho kosteutetaan kangasnaamiolla. Minkä tahansa naamion, jossa on kosteutta sitovaa hyaluronihappoa, pitäisi saada iho näyttämään täyteläisemmältä. Kovin kuivalle iholle voi lisätä vielä kasvovoidetta.

 
 
 
 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Henkilön SARAH STEWART (@sarah.blendbeauty) jakama julkaisu

2. Pohjusta

Varsinainen meikkaus aloitetaan heleyttävällä pohjustustuotteella. Hyvä tuote myös tasoittaa ihoa, piilottaa laajentuneita huokosia ja kosteuttaa.

Sen päälle levitetään meikkivoide. Kuten itse herttuatar Meghanin meikkitaiteilijakin, myös De Vries suosittelee levittämään meikkivoiteen sormin luonnollisemman lopputuloksen saavuttamiseksi. Halutessaan meikkivoiteeseen voi sekoittaa hieman voidemaista highlighteria eli korostustuotetta.


3. Korosta

Voi-ihoa tavoittelevassa meikissä kannattaa suosia voidemaista koostumusta. Sama koskee myös poskipunaa ja kaikkia korostustuotteita. Puuterimaisia tuotteita välttämällä iho pysyy kauttaaltaan kosteutetun näköisenä.

4. Lisää hehkua

Ja sitten vielä erityinen kikka: poskipäille, varsinaisen meikin päälle, lisätään vielä kosteuttavaa kasvovoidetta. Ekstrahehkua kaipaava laittaa sitä hieman myös silmäluomille.

 
 
 
 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Henkilön Isabelle De Vries (@isabelle.de.vries) jakama julkaisu

5. Kiinnitä

Koko komeus viimeistellään meikin kiinnityssuihkeella. Valmista!

Sisältö jatkuu mainoksen alla