Veriappelsiinikausi on muuten juuri käynnistynyt. Kuva: Shutterstock
Veriappelsiinikausi on muuten juuri käynnistynyt. Kuva: Shutterstock

Blorange-väri tulee tietenkin sanoista blood ja orange. Siis veriappelsiini.

Jos bronde ja balayage on jo niin nähty, on aika hypätä seuraavan b-kirjaimella alkavan hiustrendin kelkkaan. Pastelliset hiusvärit ovat olleet trendikkäitä jo pitkään, eikä alkuvuosi tee asiassa poikkeusta.

Seuraava taikasana tukka-asioissa on blorange, ja siitä kohkataan nyt internetissä.

Allure-sivusto kertoo, että tukkatrendin takana on lontoolainen julkkisten hiusväriguru Alex Brownsell, jonka kädenjälkeä ihailtiin jo viime vuoden puolella malli-seurapiirijulkkis Georgia May Jaggerin kuontalossa.

Sisältö jatkuu mainoksen jälkeen
 

Blorange

Kuva, jonka Georgia May Jagger (@georgiamayjagger) julkaisi

Ja paljon muuta ei tarvitakaan, sillä julkkiskasvo ja trendikäs termi riittävät. Blorange, joka tulee tietenkin sanoista blood ja orange, ei ole kovin kaukana edellisestä trendiväristä ruusukullasta. Tavoitteena ei nimittäin ole kirkas hedelmäväri, vaan hieman kuluneempi versio oranssin ja punaisen sekoituksesta.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
 

Can you guess what the hottest hair trend of 2017 is? 💇 It's easier to achieve than you think link in bio! www.mandawilde.com

Kuva, jonka M A N D A W I L D E (@mandawilde) julkaisi

Vierailija

Voi ei, tämä on se hiusväri, jota olen aina luullut, että nyt on värjäys epäonnistunut. Joko on yritetty vaalentaa ensin ja sitten laittaa vaalennusväri. Eipä taida sopia monellekaan.

Sisältö jatkuu mainoksen alla