Kuvat: Sanoma-arkisto / Timo Viljakainen ja Instagram / @kristinacheeseman
Kuvat: Sanoma-arkisto / Timo Viljakainen ja Instagram / @kristinacheeseman

Tämä houkutteleva sekoitus kylmää ja lämmintä on kiireisen ihmisen valinta.

Jos luonnollinen ilme on mieleesi, tämä hiusväri saattaa hyvinkin olla seuraava valintasi. Missourissa vaikuttava kampaaja Kristina Cheeseman kehitti kiireiselle asiakkaalleen sävyn, jota kutsuu nimellä cinnamon sugar crush eli kaneli-sokeri-ihastus.

Kristinan tavoitteena oli luoda kalliilta näyttävä väri, joka vaatisi mahdollisimman vähän ylläpitoa. Lopputuloksena syntyi ihastuttava lämpimien ja viileiden sävyjen yhdistelmä, joka tuo mieleen leivonnassa käytettävän kaneli-sokerisekoituksen. Nam!

 
 
 
 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Henkilön St Louis Hair Artist (@kristinacheeseman) jakama julkaisu

Väri soveltuu yhtä lailla alkujaan blondeille kuin bruneteillekin. Kanelisen ruskean ja viileiden sokerisävyjen yhdistelmä imartelee epäilemättä myös vaaleahipiäisiä suomalaisia.

Sisältö jatkuu mainoksen jälkeen

Väri syntyy tekemällä niin sanottuja babylights-raitoja eli yksittäisiä, ihan ohuita raitoja ja sutimalla käsivaralla loput pituuksista. Hiusten juurissa käytetään luonnollista väriä muistuttavaa sävyä, johon raitojen väri yhdistetään siten, ettei tarkkaa rajaa eri värien välillä ole havaittavissa. Lopputuloksena on luonnollisen näköinen tukka, joka pysyy hyvännäköisenä vielä pitkään, vaikka juurikasvua alkaisikin puskea esiin.

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Väri sopii siis erinomaisesti niille, joilla ei ole aikaa juosta kampaajalla tuon tuosta. Useamman eri sävyn käytöstä johtuen alkuperäinen värjäysoperaatio saattaa vaatia hieman tavallista enemmän rahallista satsausta, mutta ainakin seuraavaan käyntiin voi pitää pidemmän välin.

Sisältö jatkuu mainoksen alla