Syysvillapaita ja valkoiset kynnet ovat täydellinen pari. Kuva: Shutterstock
Syysvillapaita ja valkoiset kynnet ovat täydellinen pari. Kuva: Shutterstock

Tänä syksynä kynnet lakataan valkoisiksi.

Jotkut asiat vain kuuluvat syksyyn. Kuten vaikka se, että viimeistään elokuun lopulla tummanpunaiset kynsilakkapullot alkavat näyttää houkuttelevilta. 

Viininpunaisten kynsilakkojen kutsuun vastaaminen on muotimielessä varma veto tänäkin syksynä, sen verran tiuhaan syvänpunaisia kynsiä nähtiin tulevan syksyn ja talven muotia esittelevillä catwalkeilla.

1. Raikas valkoinen

Vaihtelunhaluisten onneksi syksyn kynsimuodilla on muutakin tarjottavaa. Hieman yllättäen yksi tämän syksyn kovimmista kynsitrendeistä on kesävärinä pidetty valkoinen. Muun muassa Refinery29 ja EliteDaily vannovat valkoisten kynsien olevan nyt syystrendi. 

Kokovalkoisia ja paljon valkoista sisältäviä kynsiä on näkynyt niin muotinäytöksissä kuin punaisilla matoillakin. Muun muassa Ariana Grande ja Kylie Jenner on hiljattain nähty valkoisissa kynsissä, ja Blake Livelyn taannoiseen kynsilakkaukseen kuuluivat pienet valkoiset kolmiot.

 
 
 
 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Elle (@enamelle) on

Valkoinen terävöitti Blake Livelyn kynsilakkausta. 

2. Jännittävä harmaanruskea

Sanat jännittävä, harmaa ja ruskea eivät ehkä intuitiivisesti tunnu kuuluvan samaan lauseeseen, mutta kynsilakan värinä greigessä, eli harmaanruskeassa tosiaan on jotakin uutta ja virkistävää. 

Jos olet nudelakkausten ystävä, mutta kaipaat jotakin uutta, maanläheinen harmaanruskea on hyvä valinta syyskynsiisi. Sävyissä on valinnanvaraa hempeän vaaleanharmaista syksyisen tummanruskeisiin.

 
 
 
 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by HAUSxNÄILS | NOW HIRING! (@hausxnails) on

Greigejen kynsien sävyn ja tummuusasteen voi valita oman ihonvärin mukaan. 

3. Piristävä läpinäkyvä

Kesällä kynsiin taiteiltiin pikkuruisia hedelmiä ja karkkivärisiä raitoja, ja look viimeisteltiin värittömällä kynsilakalla. Syksyn myötä aiheet ja värit saattavat vaihtua, mutta kynnen omaa väriä näkyviin jättävät lakkaukset ovat edelleen voimissaan. 

 
 
 
 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Betina R. Goldstein (@betina_goldstein) on

Villit illuminati-henkiset kynnet jättävät kynsien omaa sävyä esiin.