Kevään kauneustrendit ovat saaneet inspiraatiota maalaustaiteesta, tv-sarjoista ja reissuhaaveista. Valitse oma suosikkisi viidestä ihastuttavasta leikkityylistä.

Raikasta ja rohkeaa

Kirkkaat huulet, kuulaat kasvot ja tuuheat kulmat – tähän kolmikkoon kiteytyy kesän raikkain meikkitrendi. Panosta ihonhoidossa tehotuotteisiin, joilla häivytät epätasaisen ihonsävyn. Näin huulet ja kulmat saavat ansaitsemansa huomion.

 1. L'Oréal Paris Brow Artist Plump & Set -kulmageeli antaa välitöntä volyymia ja intensiivisen sävyn, 8,90 €.
 2. Shiseido Waso Color-Smart Day Moisturizer spf 30 -päivävoide tekee ihosta tasaisen kuulaan ja kevyesti sävytetyn, 47,90 €.
 3. Bioeffect EGF Day Serum -seerumi korjaa ihon ikämuutoksia kasvutekijä EGF:n avulla. Samalla se heleyttää ja kirkastaa, 125 €.
 4. Clarins Joli Rouge Crayon -huultenrajauskynä toimii sekä pitkäkestoisena rajauskynänä että mattapinnan jättävänä huulipunana, 21,50 €.
 5. Joe Blasco True Red Lip Color -huulipunan klassinen punainen sävy on nappivalinta. Pehmeä voide pysyy huulilla pitkään, 27,50 €.

Vesivärileikki

Ihanat hailakat pastellisävyt yhdistyvät toisiinsa kevyesti siveltimellä sekoittaen. Älä tyydy yhteen, vaan häivyttele toisiinsa kahta tai kolmea pehmeää värisävyä. Näin saat meikistä samanaikaisesti sekä utuisen että mielenkiintoisen.

Sisältö jatkuu mainoksen jälkeen

Sisältö jatkuu mainoksen alla
 1. NYX Professional Makeup Matchy Matchy Monochromatic Lilac -meikkipaletilla voi leikitellä yhteensopivilla pastellisävyillä, 22,50 €.
 2. Mádara Guilty Shades Eye & Cheek Multi-Shadow Seduction -voideväri on monitoimituote, jonka hempeää sävyä voi käyttää poskilla, luomilla, korostuksina tai huulilla, 23 €.
 3. Real Techniques Artist Essentials Set -meikkisivellinsetin Soft Accent -sivellin on täydellinen poskipunan levittämiseen, mutta myös luomivärien vesivärimäiseen häivyttämiseen, 25,90 €.
 4. Gosh Woody Eyeliner -kajalkynää voi käyttää myös vaikkapa luomivärinä, 10,50 €.
 5. Clarins Joli Blush -poskipuna mukautuu ihon sävyyn, joten lopputuloksesta saa kevyen kuultavan tai kerrostuksen avulla pastellisen punertavan, 44 €.

Artistin ateljeesta

Lisää iloa meikkiin sutaisemalla luomille vastavärejä ja kirkkaita kontrasteja – oranssinpunainen ja limenvihreä kuulostavat oudolta yhdistelmältä, mutta näyttävät yhdessä yllättävän hyvältä. Tässä tyylissä ei häivytellä yhtään, vaan vedellään rohkeasti menemään.

 1. Lily Lolo Mineral Eye Shadow -luomivärit passaavat yhteen kostean siveltimen kanssa – niillä voit vetää luomille maalarimaiset vedot, tai hillitympää tyyliä havitellessa värikkäät rajaukset, 7,90 €.
 2. Jeffree Star Cosmetics Velour Liquid Lipstick Anna Nicole -huulipuna sopii myös silmämeikkiin. Mattaiseksi kuivuva koostumus on pigmenttinen, pitkäkestoinen ja miellyttävän tuntuinen, 19,50 €.
 3. Essence Long-lasting Eye Pencil Go Green! -rajauskynän limenvihreä sävy toimii luomivärinä moitteitta. Sopii hintansakin puolesta mainiosti trendimeikin testaamiseen, 1,89 €.
 4. Maybelline Falsies Lash Lift -ripsiväri kohottaa ripsiä kauniisti ja saa ne näyttämään pidemmiltä, 13,90 €.
 5. Real Techniques Artist Essentials Set -meikkisivellinsetin Lip Smudge ja Smudge Liner -siveltimillä luot luomille joko tarkkarajaisen taideteoksen tai pehmeitä siveltimenvetoja, 25,90 €.

Euforinen fiilis

Yksi tämän kevään suurimmista kauneustrendeistä on lähtöisin uniikeilla meikkityyleillä hurmanneesta HBO:n suosikkisarjasta Euphoriasta. Glitterkyyneleitä, timanttikoristeita, leijuvia rajauksia, rohkeita luomi-värejä – mitä futuristisempi, sen parempi.

 1. Shiseido Whipped Powder Blush -vaahtomainen poskipuna muuttuu levitettäessä puuterimaiseksi, joten sitä voi käyttää myös luomivärinä, 32,90 €.
 2. Shiseido Kajal InkArtist Kabuki White -silmämeikkikynän voidemainen ja pigmenttinen koostumus helpottaa leijuvien rajausten tekemistä, sillä nyt rajauksia ei piirretä ripsirajaan, vaan luomen ja kulmaluun väliin, 27,90 €.
 3. Turkoosin Essence Kajal Pencil -rajauskynän kanssa voit unohtaa luomivärin kokonaan ja kokeilla leijuvia rajauksia värillisenä versiona, 1,25 €.
 4. Mádara Cosmic Drops Buildable Highlighter Aurora Borealis -korostusväri antaa hillittyä hehkua, mutta kerrostamalla saat luotua dramaattisemman tyylin, 29,90 €.
 5. The Gypsy Shrine -kasvokoristeilla lisäät meikkiin säihkettä tai yksisarvistunnelmaa, 7,50 € ja 12,50 €.
 6. Isadora Active All Day Wear Eyeshadow Lavender Blue -voidemainen luomiväri tuo silmämeikkiin futuristista fiilistä, 14,50 €.

Pronssinen päivetys

Vaikka ulkomailta hankittu paahteinen sävy jäisi haaveeksi, tätä trendiä seuraamalla voi loihtia uskottavan päivetyksen kotioloissa. Kevyesti ruskettuneet kasvot saavat lisähehkua aurinkopuuterista ja kuparisesta katseesta, jolloin ylimääräisiä väri-ilotteluja ei tarvita.

 1. Gosh Boombastic Overdose -ripsiväri yltää lyhyimpiinkin ripsiin ja tuo katseeseen tuplasti tuuheutta, 19,90 €.
 2. Zuii Organic Metallic Duo Diamond -luomiväripaletin pitkäkestoisen ja pigmenttisen koostumuksen salaisuus ovat vitamiinit, mineraalit sekä kamomillasta, ruususta ja jasmiinista tehty kukkajauhe, 31,20 €.
 3. Vita Liberata Beauty Blur Sunless Glow -itseruskettava heleytysvoide on kuin taikaa sameille kasvoille – meikkivoiteeseen sekoitettuna se loihtii kasvoille kauniin hehkun ja viehkeän päivetyksen, 39,90 €.
 4. Ecooking Self Tanning Drops -itseruskettavat tipat sekoitetaan päivä- tai yövoiteeseen, jolloin lempivoide muuttuu hetkessä asteittain päivettäväksi versioksi, 28,65 €.
 5. RVB The Lab Makeup Into The Desert -puuteri koostuu kolmesta pronssisesta sävystä, jotka antavat kasvoille silkkistä hehkua, 45,50 €.
Sisältö jatkuu mainoksen alla