Kuva: Jonna Öhrnberg
Kuva: Jonna Öhrnberg

Uskoisitko – rento ja trendikäs kesänuttura syntyy neulalla ja langalla! Anne Kukkohovi näyttää Instagramissa mallia.

Jos pinneillä kikkaileminen kyllästyttää, voi kampauksen kiinnittää myös neulan ja langan avulla.

Juontaja-yrittäjä, ex-malli Anne Kukkohovi väkersi hiuksensa trendikkäästi sotkuiselle nutturalle viime viikonloppuna. Anne teki kampauksen Kevin Murphyn lanseeraamalla setillä, johon kuuluu lankapaketti ja suuri neula.

- Se on ihana ja helppo. Kampauksesta tuli tosi hieno. Tosin lanka takertuu hiuksiin aika pahasti, joten pois ottaminen ei ole niin helppoa.

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Anne esitteli hetkessä kasattua hiusluomustaan Instagramissa. Kuva: Anne Kukkohovin Instagram

Jo ensimmäisessä Instagram-päivityksessä Anne ennusteli, että nutturan avaaminen saattaa olla mutkikkaampaa kuin ompeleminen. Samana iltana Anne julkaisi Instassa toisen otoksen, jossa langat olivat edelleen takertuneina kuontaloon.

– Lanka on niin tuhtia, että se kannattaisi leikata saksilla poikki. Olimme hotellissa, joten minulla ei ollut saksia mukana. Loppujen lopuksi aviomieheni irrotti langan, Anne nauraa.

Kuva: Anne Kukkohovin Instagram

Anne muistuttaa, että nutturaan voi käyttää myös jotain muuta lankaa, kunhan ompelemista varten on tylppä ja iso neula. Ompelu onnistuu helpoiten, jos hiukset eivät ole ihan vastapestyt.

– Hiukset eivät saa olla liian liukkaat: joko pitää olla hieman likainen tukka tai siihen voi laittaa hiuspuuteria.

Annen mielestä ompelutekniikkaa kannattaa kokeilla myös lettikampauksiin. Huoliteltuihin luomuksiin lanka ei ole välttämättä paras vaihtoehto.

– Tekniikka vaatii asenteen, ettei tarvitse olla ihan vimpan päälle. Itsekin vain kieppasin tukan nopeasti enkä katsellut liiemmin ohjeita.

Kevin Murphyn Sewing Kit -settiä saa tilattua Suomeen nettikaupoista ja hinta liikkuu 20 ja 30 euron välillä.

Kevin Murphyn ohjeet nutturan ompeluun videolla.

Sisältö jatkuu mainoksen alla