Trendikkäät himoitsevat nyt metallinsävyisiä hiuksia, mutta varo matolookia!

Metallisävyt ovat muotia jo vaatteissa, joten on vain luonnollista, että niitä nähdään seuraavaksi hiuksissa. Lontoolainen kampaamo Hari’s on metallivärjäysten edelläkävijä.

Liukuvärit ja pastellit saavat väistyä hiustrendien huipulta, sillä ensi vuonna tilalle tulevat pronssisina hohtavat suortuvat. Sävy korostaa kauniisti niin vaaleita kuin tummempiakin hiuksia.

Itse värissä ei ole oikeaa metallia, vaan efekti luodaan kiillon avulla.

– Kyse ei ole mistä tahansa raidoista, jotka vain laitetaan hiusten sekaan sen kummemmin ajattelematta – kutsun sellaista matolookiksi, koska hiuksissa näkyy kiemuraisia, matomaisia viivoja... Sellaisen näkeminen ahdistaa minua, Hari’s-kampaamon värjäysekspertti Mel Halacoglu kertoo Style.comille.

Hän käyttää värin levitykseen balayage-tekniikkaa, jonka avulla sävyt sekoittuvat niin, että lopputuloksesta tulee hohtava ja luonnollinen. Tietysti on olemassa myös erityinen, kultaisen hunajainen sävy, joka on suosittu catwalk-mallien keskuudessa.

Kullan ja kuparin sävyt ovat suomessakin kampaamoiden värikarttojen vakiokamaa, joten tähän trendiin mukaan lähteminen on helppoa kuin mikä!

Lue myös:

Päivitä hiustyylisi helposti – tämä jakauksen paikka on nyt muodikkain

Puuterikulmia ja feikkilävistyksiä – nämä olivat vuoden 2014 kauneustrendit

Sekaisin voideviidakossa? Testaa Voidebaarissa itsellesi sopivin! (Kaupallinen yhteistyö)