Kuvat: Colourbox ja Instagram / @enzi_rengel ja @makeupbhabes
Kuvat: Colourbox ja Instagram / @enzi_rengel ja @makeupbhabes

Cloud eye -silmämeikin tekeminen vaatii sekä taiteellista näkemystä että vakaata kättä.

Luomivärimuodin isoin villitys on tähän mennessä ollut cut crease, jossa luomivaon ja liikkuvan luomen raja tehdään meikkaamalla selväksi. Luomivakoon häivytetään yleensä tummempaa sävyä ja luomelle levitetään vaaleaa sävyä tai vaikka glitteriä.

Ihan kuin tarkan viivan vetäminen ei olisi tavismeikkaajalle jo riittävän vaikeaa, nyt Instagramiin putkahtelee toinen toistaan näyttävämpiä cloud eye -meikkejä. Alluren mukaan ne ovat pehmeämpi versio cut crease -meikistä.

Nimensä mukaisesti cloud eye -meikissä luomivakoon taiteillaan pilveä muistuttavia muotoja. Annetaan Instagram-kuvien havainnollistaa:

 

🌌starry night 🌌 (Took some inspo from @makeupbyriquelle and from my old pink look ) • • Hiiii babes! So If you saw my story here on ig you probably know why I was away for so long and all of that.. But I’m finally back and SO happy to be back. I’m so grateful for all of you that messaged me after I posted the story and showed so much love, it made my heart melt😭 and I appreciate you so much! This is what I came up with for today’s look and took some inspo from @makeupbyriquelle s old look but I gave it a little twist! Even though I’m a little rusty with my skills I’m not too mad at the outcome! But I’d love to know what you guys think of it! Do y’all like it? • • Brows: @doll10beauty brow lights multidimensional brow gel in ‘Brunette’ • • @morphebrushes 35B @urbandecaycosmetics X Jean Michel Basquiat Tenant palette ‘untitled’ @makeuprevolution concealers in ‘C1 and C13’ @nyxcosmetics_uk @nyxcosmetics brights eyeliner in ‘white’ @lashesby.lucy ‘opulence’

Henkilön ✨Enzi✨ (@enzi_rengel) jakama julkaisu

 

 

Y'all KNOW I couldn't resist hopping on this trend started by @enzi_rengel 😍 • Eyes are the @juviasplace #zulupalette • Liner is the @nyxcosmetics_australia #gelliner in Jet Black and the @nyxcosmetics #whiteliquidliner • Lashes are the CA06 (use code "MOLLY15" for 15% off the faux mink range) and brows are the dark brown pomade, both by @cynthiaannecosmetics . I also used the @benefitaustralia #badgalbangmascara . . . . #juviasplace @juviasplacesupport #nyx #nyxcosmetics #benefitcosmetics @benefitcosmetics #cynthiaannecosmetics #cloudmakeup #cloudeyemakeup #instagramtrend #makeup #makeuppictures #makeupartist #mua #motd #trend #eyemakeup #eyebrows #eyeart #eyelashes #fauxmink #eyeshadowlooks #eyeshadow #aspiringmua #selftaughtmua #nyxcosmeticsaustralia @undiscovered_muas #undiscovered_muas

Henkilön Molly Janet Hanna (@mollyj_mua) jakama julkaisu

Kaikkein taiteellisimmissa tyyleissä pilvet on yhdistetty cut crease -meikkiin.

 

Alluren mukaan ei ole täysin selvää, mistä trendi on saanut alkunsa, mutta sitä vauhdittamassa ovat olleet ainakin Instagram-käyttäjä @enzi_rengel ja tubettaja Nikkietutorials.

Pilvimuoto on helpointa piirtää peitevoiteen ja pienen, jäykän siveltimen avulla, kuten cut crease -meikkikin usein tehdään. Vakaata kättä ja aikaa siihen tarvitsee, joten tätä tyyliä ei välttämättä kannata yrittää aamukiireessä.

Syksyn trenditukka on taakse kammattu. Hiukset voi sukia takaraivolle joko jämptin sileästi tai rennosti sinne päin. Katso kuvat ja inspiroidu!

Kuin sormilla harotut

Poiret. Kuva: Imaxtree
Poiret. Kuva: Imaxtree

Jos hiuksia ei ehdi tai jaksa föönata ja puunata, ne voi vain sipaista sormilla taakse – ihan sama, mihin muotoon ne ovat sattuneet pesun jälkeen asettumaan. Kampaus on syntynyt! Jotta suortuvat pysyisivät paikallaan, ne saattavat vaatia tuekseen pari strategisesti aseteltua hiuspinniä.

Toispuoleiseksi tupsuksi

Dennis Basso. Kuva: Imaxtree
Dennis Basso. Kuva: Imaxtree

Hiusten latvat voi joko kammata niskan taakse piiloon tai jättää pilkottamaan korvan takaa. Polkkamittaisen tukan voi myös laittaa osittain kiinni niin, että latvat jäävät vapaiksi.

Sileänä wet lookina

Alexander Wang. Kuva: Imaxtree
Alexander Wang. Kuva: Imaxtree

Vauhdikas tyyli syntyy silottamalla hiukset huolella ja kiinnittämällä ne niskaan. Kiiltosuihke tai geeli tuo kampaukseen märkää hohtoa.

Romanttisesti laineilla

Ulyana Sergeenko. Kuva: Imaxtree
Ulyana Sergeenko. Kuva: Imaxtree

Suositun sotkunutturan voi tehdä keski- tai sivujakauksella tai kokonaan ilman jakausta. Ilmavat laineet tekevät kampauksesta pehmeän romanttisen.


5. Takaviistoon

Jil Sander. Kuva: Imaxtree
Jil Sander. Kuva: Imaxtree

Hiuksia ei tietenkään ole pakko kammata suoraan kohti peräseinää. Takaviistokin käy. Geeli pitää hiukset paikallaan ja luo trendikkään wet lookin.

Napakasti kiinni

Dennis Basso. Kuva: Imaxtree
Dennis Basso. Kuva: Imaxtree

Kampaus voi olla yhtä aikaa sileä ja rento. Kun sen tekee pelkästään sormilla mutta mahdollisimman tiukaksi, hiuksista ei tule liian viimeistellyt.

Niin, että kamman jäljet näkyvät

Mary Katrantzou. Kuva: Imaxtree
Mary Katrantzou. Kuva: Imaxtree

Jos hiukset ovat tyvestä likaiset, harvapiikkinen kampa ja pieni sipaisu geeliä tai vahaa auttavat hämäämään lookin, jossa pieni lähmäisyys näyttää tarkoitukselliselta.

Hetken kuumin hiustyyli on elegantti ja aikuinen.

Hiuksissa luksusta on kuin itsestään asettuva, kantajansa kasvoja imarteleva leikkaus – sileä, kiiltävä pinta ja herkullinen, hehkuva väri. Aivan kuten huippumalli Christy Turlingtonilla vuonna 1990. Turlingtonin hiustyyli himottaakin taas. Moschinon kevätnäytöksessä staili luotiin peruukeilla, koska lyhyttukkaisia malleja ei löytynyt tarpeeksi. Siististi kammattu, paksuksi ja kiiltäväksi sokerisuihkeella viimeistelty lyhyt tukka on elegantti ja aikuinen, arjen luksusta aidoimmillaan.

Givenchyn näytöksessä otsis näytti huolettomalta mutta oli tarkkaan aseteltu.
Givenchyn näytöksessä otsis näytti huolettomalta mutta oli tarkkaan aseteltu.

Christy Turlingtonin hiukset olivat vuonna 1990 takaa ja sivuilta lyhyet, mutta kruunulta ja otsalta muunneltavan pitkät. Kuva: All Over Press
Christy Turlingtonin hiukset olivat vuonna 1990 takaa ja sivuilta lyhyet, mutta kruunulta ja otsalta muunneltavan pitkät. Kuva: All Over Press

Miten eleganttia! Kuva Moschinon näytöksestä.
Miten eleganttia! Kuva Moschinon näytöksestä.