Me Naiset
|
Anna Wilkman
Väri tuo mieleen ohuen tuhkakerroksen alle jääneet suklaan ja malvan kukat. Kuvat: Shutterstock ja Instagram / @stylelushsalon
Väri tuo mieleen ohuen tuhkakerroksen alle jääneet suklaan ja malvan kukat. Kuvat: Shutterstock ja Instagram / @stylelushsalon

Kaipaatko tavallisesta poikkeavaa hiusväriä, joka ei kuitenkaan ole turhan silmiinpistävä? Tämä voi olla etsimäsi.

Kevään tähän asti trendikkäimmät hiusvärit ovat olleet jaettavissa kahteen leiriin: luonnollisuutta jäljitteleviin värjäyksiin, kuten kanelisokeriin ja tummanruskeaan, sekä toisaalta sinapinkeltaisen kaltaisiin näyttäviin sokki- ja pastellisävyihin.

Jos kuitenkin karkkivärit tuntuvat liian rohkealta valinnalta, mutta tukkaan kaipaisi silti jotain vähän tavanomaisesta poikkeavaa, voi vastaus väripulmaan olla tuhkamalva.

 
 
 
 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Henkilön Natalie Nguyen (@hairbynatalien) jakama julkaisu

Tuhkamalva yhdistää useamman tämän hetken hiushiteistä yhdeksi hillityksi, mutta persoonalliseksi kokonaisuudeksi.

Sisältö jatkuu mainoksen alla

– Asiakkaani on luonteeltaan hyvin eloisa ja rakastaa ilmaista persoonaansa hiuksillaan, mutta hän toivoi kevääksi luonnollisempaa ilmettä, värjäyksen kehitellyt yhdysvaltalaiskampaaja Sydney Doctor kertoo Allurelle.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
 
 
 
 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Henkilön Style-lush Salon (@stylelushsalon) jakama julkaisu

Pääosassa oleva tummanruskea sävy liukuu latvoja kohden pastelliseksi malvaksi. Lopputuloksen täydentää tuhkaisuus, mikä tekee pastellilatvoista silmiinpistävän karkkisen sijaan himmeämmät. 

Mieleen nousee väistämättä vielä yksi tämän vuoden isoimmista hiustrendeistä, nimittäin savupinkki – se ja tuhkamalva ovat selvästi sukua toisilleen.

 
 
 
 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Henkilön Hair Colorist♠️Wayne Li ® (@wayneli_hair) jakama julkaisu

Jos tässä on juuri kaipaamasi kevätväri, kannattaa näyttää kampaajalle Doctorin Style-Lush Salon -kampaamon Instagram-päivitystä. Siinä nimittäin kerrotaan tarkkaan, millä tuotteilla lopputulos on syntynyt.

Sisältö jatkuu mainoksen alla