Kuvat
Samuli Karala
Gloria
Surffityyli syntyy, kun suihkutat kosteisiin hiuksiin suolasuihketta, puristelet sen kauttaaltaan hiuksiin ja annat kuivua.
Surffityyli syntyy, kun suihkutat kosteisiin hiuksiin suolasuihketta, puristelet sen kauttaaltaan hiuksiin ja annat kuivua.

Nappaa tästä ammattilaisten vinkit kesähiusten hoitoon.

Kesän trendikkäin kampaus

– Kesän trendinuttura on rento versio banaaninutturasta. Paras nuttura syntyy aavistuksen likaiseen tukkaan. Jos hiukset ovat puhtaat, suihki pohjalle kuivasampoota tai merisuolasuihketta. Jaa hiukset t-kirjaimen mallisesti kolmeen osaan niin, että takaraivolla on kaksi osaa ja hiusten päällisosa jää omaksi alueekseen.

Vedä hiukset toiselta sivulta keskelle tiheän harjan avulla ja kiinnitä osio pinnijonolla niskakuopasta päälaelle. Käännä hiusten latvat rullalle banaanin mallisesti päätä myötäillen ja kiinnitä jälleen tiukasti pinneillä. Vedä vapaana oleva takaosio kiertäen juuri tehdyn banaanin päälle. Etuosiolla saa määriteltyä nutturan fiiliksen: se, kuinka tiukasti sen kiinnittää takaosan banaaniin, tekee lopputuloksesta siistin, juhlavan tai rennon.

Hiusmuotoilija Laura Nevalainen, Blend Beauty

Sisältö jatkuu mainoksen jälkeen

Kauniit kiharat

– Kiharat ja puoliksi kiinnitetyt hiukset ovat mielestäni kesän hauskin hiustyyli. Paras kiharantekijä on L’Oréal Professionnel Tecni.Art Pli, 16,50 e. Tuote pitää kiharat paikoillaan, antaa kiiltoa ja suojaa jopa lämmöltä. Klassikko, joka toimii aina ja kaikille.

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Maria Nilan pigmenttiset Colour Refresh -hoitonaamiot, 29 e, ovat huippuja säilyttämään vaaleat, tummat ja kirkkaat sävyt. Suosikkini on ruskea Cocoa Intense. Tuote myös selvittää ja pehmentää hiukset, joten ei tarvitse kikkailla monen eri hoitoaineen kanssa.

Redken No Blowdry Airy Cream -muotoiluvoide, 23,50 e, on loistava matkoilla. Sitä ei tarvitse välttämättä föönailla tai kihartaa, vaan tuote toimii tuuheuttajana ja rakenteen antajana itsestäänkin kuivumalla. Jos laittaa sitä kosteisiin hiuksiin ja letittää ne ennen nukkumaanmenoa, saa joustavat laineet seuraavaksi päiväksi.

Kuivasampoo on ehdoton matkakaveri, sillä siitä saa rakennetta kuiviin hiuksiin, kun tekee kiharaa tai kiinnittää hiuksia nutturalle. Sampoolla saa parhaiten raikkaan tunteen, kun sitä suihkuttaa jakaukseen, niskaan ja korvien taakse hiusten tyveen. Batiste -kuivasampoosta saa käteviä matkakokoja, 3,90 e.

Hiusmuotoilija Anna Olenius, Piece Of Hair

Väri kirkkaaksi

– Kosteus on avainsana hiusvärin säilyttämisessä kesällä. Käytä kerran viikossa tehonaamiota, pese hiukset värjätyille hiuksille tarkoitetuilla aineilla ja anna tukan kuivua itsekseen föönaamisen sijaan. Ahkeran uimarin kannattaa ylläpitää väriä muutaman kerran kuussa syväpuhdistavalla sampoolla, se poistaa uima-altaan kloorikertymät tukasta. Syväpuhdistus myös kirkastaa vaaleaa sävyä. Varmista, että hoito- tai muotoilutuotteissa on uv-suoja ja anna tukalle lisäsuojaa hatulla tai huivilla.

Hiusmuotoilija Mikko Helin, Kampaamo Pesula

Skarppi työtyyli

– Jatka lomafiilistä vielä töihin palatessa tekemällä tukkaan kesäinen wet look -tyyli. Se sopii upeasti myös syksyyn ja tekee työilmeestä rohkean ja skarpin. Taaksepäin vedetyssä tyylissä kesän paahtamat hiukset saavat levätä ennen kuin lämpökäsittelyt jälleen alkavat. Saat rakennetta hiuksiin kampausnesteellä, joka jättää hiukset kostean näköiseksi, mutta kuivuessaan muodostaa hiuksiin kovan pinnan. Jos hiukset tuntuvat kovasti kärsineen kesän aikana, pituudesta kannattaa ottaa rohkeasti pois useita senttejä.

Meikkitaiteilija, kampaaja Jenny Jansson

Tilaajaa minusta ei taida tulla

Selvästi trendikkäintä on olla kiinnittämättä huomiota ulkoNÄKÖÖN ja keskittyä mielikuviin, joita syntyy kirjoitetusta tekstistä. Jos nyt jaksaa edes lukea koko juttua. Naistenlehden idea on kuvissa, toki tekstiä unohtamatta. Kirjaksi kutsutaan teosta, jossa kuvia ei ole tai niitä on hyvin vähän.

Sisältö jatkuu mainoksen alla