Kuvat
Shutterstock
Innoitusta kynsiin voi hakea myös vaikka kukista.
Innoitusta kynsiin voi hakea myös vaikka kukista.

Hakisiko kynsiin inspiraatiota herkuista vai hepeneistä?

Yksi tämän vuoden suosituimmista kynsityyleistä on ollut niin kutsuttu liukuvärilakkaus. Siinä jokainen kynsi lakataan eri sävyllä siten, että värit ovat järjestyksessä esimerkiksi tummasta vaaleaan tai vaikkapa punertavasta sinertävään.

Toisin kuin monet mutkikkaammat lakkaukset, liukuvärikynnet on helppo toteuttaa vaikka itse kotioloissa. Suurin kysymys on, mitkä sävyt kynsiinsä yhdistää, jotta lopputulos näyttää harmoniselta.

Tärkeintä lienee, että käyttää lakkoja, jotka ovat koostumukseltaan samanlaiset. Esimerkiksi mattapintaisen lakan ja kimaltelevan glitterlakan sekoitus tekee helposti kokonaisuudesta sekavan.

Sisältö jatkuu mainoksen jälkeen

Hauskempi vaihe on itse värien valinta, jossa voi päästää mielikuvituksen kunnolla kirmaamaan. Jos sopusointuisen yhdistelmän valitseminen aivan puhtaalta pöydältä tuntuu kuitenkin hankalalta, voi inspiraatiota hakea vaikkapa näistä ideoista. Kynsiekspertti Sarah Gibson jakoi vinkit Popsugar-sivustolle.

Sisältö jatkuu mainoksen alla

1. Yhden värin suora

Mikä on lempivärisi juuri nyt? Tartu sen väriseen kynsilakkaan ja etsi seuraksi kaksi samanväristä, mutta hieman vaaleampaa lakkaa, ja vastaavasti kaksi hieman tummempaa lakkaa.

 
 
 
 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Henkilön Nail It! Magazine (@nailitmag) jakama julkaisu

 
 
 
 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Henkilön Orange Pocket Studio (@orangepocketstudio) jakama julkaisu

2. Maun mukaan

Jälkiruuissa ja monenmoisissa herkuissa on usein selvästi erottuvat väriyhdistelmät. Samat yhdistelmät toimivat loistavasti myös kynsissä. Jos esimerkiksi rakastat täytekeksejä, valitse värejä tummanruskeasta kermanvaaleaan. Ranskan pastillien ystävä puolestaan sutii kynsiinsä hempeitä mintun ja vaaleanpunaisen sävyjä. Mikä sinulla herauttaa veden kielelle?

 
 
 
 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Henkilön Olive & June (@oliveandjune) jakama julkaisu

 
 
 
 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Henkilön Tanya Nicole Tottey 📷 (@tanyanicoletottey) jakama julkaisu

3. Vaatteet ja kynnet samaa sarjaa

Jos makea ei ole juttusi, voit hakea innoitusta luottovaatteistasi. Mikä asu toimii aina tai mistä vaatekerrasta tulee heti sellainen fiilis, että on valmis valloittamaan maailman? Etsi niiden väriset lakat ja järjestele kynsiin sävyn mukaan.

 
 
 
 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Henkilön Indigo Nails Lab LTD (@indigo_nails_lab_uk_onlineshop) jakama julkaisu

 
 
 
 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Henkilön Olive & June (@oliveandjune) jakama julkaisu

4. Valtava värikartta avuksi

Jos laitatat kyntesi ammattilaisella, sinulla on luultavasti valtava värivalikoima käytössäsi. Jos lakat ovat kynsihoitolassa esillä, ne on luultavasti järjestetty huolellisesti väriperheittäin. Tutkaile, mikä kohta lakkarivistöissä vetää sinua puoleensa, ja valikoi värit siitä. Voilá!

 
 
 
 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Henkilön Elina (@nailscope) jakama julkaisu

Eivätkö liukuvärikynnet ole sinun juttusi? Inspiroidu muista tämän hetken isoimmista kynsitrendeistä tämän jutun parissa:

Sisältö jatkuu mainoksen alla