Gloria

Parhaimmillaan pohjustustuote taikoo ihosta niin kauniin, ettei meikkiä edes tarvita.

Dior Backstage Face & Body Primer, 57,50e/50ml

Usein pohjustustuotteet tekevät iholle silikonisen, hieman liukkaan ja sileän pinnan. Diorin tuote on poikkeus, sillä se imeytyy kasvoille todella huomaamattomasti ja jättää ihon mattaiseksi, mutta silti kosteutetun näköiseksi. Meikki levittyy pohjan päälle hyvin ja pysyy siistinä koko päivän. Mutta miksi näin hyvä tuote on pakattu epäkäytännölliseen pulloon, josta kaikkea voidetta on hankalaa saada hyödynnettyä?

The Ordinary High Spreadability Fluid Primer, 9,90e/30ml – Testin voittaja!

Läpinäkyvä geeli tekee kasvoista ihanan sileät ja pehmeät, ja meikkivoide levittyy se päälle kuin unelma. Silikoninen tuote sopii etenkin kuivalle iholle, koska se estää meikkivoiteen kerääntymisen kuiviin kohtiin tai juonteisiin. Pieni pisara riittää pitkälle, joten tuotteen hinta-laatusuhde on hämmentävän hyvä. Ainut miinus pakkauksen kömpelöstä ja suuresta pipetistä, johon tuotetta tarttuu liikaa.

Guerlain L’Or Radiance Concen-trate, 77,40e/30ml

24 karaatin kultahippuja sisältävä pohjustusvoide kauniissa pumppupullossa on testin ylellisin. Geelimäinen voide tasoittaa ihon pintaa, tuoksuu hyvältä ja myös kosteuttaa ihoa. Jos maksaisin pohjustuksesta melkein 80 euroa, sen pitäisi kuitenkin tehdä ihmeitä. Toimiva tuote, mutta ei merkittävästi parempi kuin moni huomattavasti edullisemmista kilpakumppaneistaan.

Sisältö jatkuu mainoksen jälkeen

IsaDora Undercover Face Primer, 22,50e/30ml

Voide on melko paksua, joten sitä joutuu käyttämään kasvoille paljon. Levittäessä voide alkaa helposti kuoriutua ja paakkuuntua, joten meikkivoiteen kerrostaminen sen päälle on hankalaa. Imeydyttyään se kuitenkin jättää ihon mukavan sileäksi ja tasoittaa pieniä juonteita näkyvästi.

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Estelle & Thild Liquid Illuminator, 31,50e/30ml

Ohut voide on testin tuotteista ainoa, jossa on selvästi pigmenttiä. Vain vähän tasoitusta kaipaavalla iholla sitä voikin hyvin käyttää yksinään ilman meikkivoidetta. Voide on hieman kimaltavaa, mutta lopputulos on luonnollisen hehkuva, eikä kimaltelua huomaa kuin lähietäisyydeltä. Tuote tuo kasvoille hehkua ja kauniin sävyn, mutta juonteita tai ihohuokosia en sen huomannut häivyttävän.

Lumene Glow nestemäinen meikinpohjustaja, 29,90e/30ml

Nestemäisessä pohjustustuotteessa on aurinkosuojakerroin 20, mikä on tarpeen vielä syksylläkin. Voide jättää kasvoille upean, lähes kostealta näyttävän hehkun – mattaihoa tuotteella on turha tavoitella. Tuote voisi olla jopa suosikkini, mutta valitettavasti silmäni ärtyvät ja alkavat vuotaa, jos voidetta kulkeutuu aavistuskaan lähelle silmän-ympärysihoa.

Tämä on Glorian artikkeli, joka on julkaistu menaiset.fissä. Lisää Glorian juttuja löydät osoitteesta menaiset.fi/gloria.

Juttu on ensimmäisenä ilmestynyt syyskuun 2019 Gloriassa.

Sisältö jatkuu mainoksen alla