Laadukkaat siveltimet ovat olennainen osa onnistunutta meikkiä. Joka tarkoitusta varten on oma sutinsa.

1  Kevyeen peittoon

Silmänalusten ja ihon epätasaisuuksien peittämisessä olennaista on, että siveltimellä saa tehtyä ohutta jälkeä. Meikkitaiteilija Miia Ollulan Miia & Ibero -sivellinsarjan peitevoidesiveltimessä on kaksi päätä. Litteällä saa tehtyä silmäluomille pohjustuksen ja tasoitettua ihoa. Pyöreässä päässä on kahta eri pituista karvaa, ja sillä saa erityisen kevyttä jälkeä silmänalusille, 19,90 €.

2  Viimeistelyyn

Iso puuterisivellin on paras kaveri meikkipohjan viimeis­telyyn. NC Collectionin puuterisivellin on erinomainen arkikäyttöön: vuohenkarvasta tehty sivellin on ideaalikumppani kivipuuterille, ja sillä saa tehtyä tasaista jäl­keä ilman turhia kikkailuja, 26,60 €.

3  Pohjan tekoon

Tiheällä, lyhytharjaksisella kabukisiveltimellä luonnistuu meikkipohjan teko helposti, oli koostumus mikä tahansa. Nestemäisellä meikkivoiteella lopputulos on puolipeit­tävä, puuterimaisilla aineilla sudilla saa luotua todella peittävän pohjan. Idun Mineralsin kabukisivellin on asianmukaisesti todella tiivis, mutta silti pehmeä, ja harjakset liukuvat iholla sulavasti, 26 €.

Sisältö jatkuu mainoksen jälkeen

4  Suuriin linjoihin

Aurinkopuuteri saa kasvot näyttämään luonnollisesti päivettyneiltä. Viuhkamainen, pehmeä sivellin nappaa harjaksiin sopivan vähän väriä ja vie sen iholle kevyesti. Make The Maken jättimäinen aurinkopuuterisivellin on mielettömän pehmeä ja laadukas: harjakset eivät irtoile edes nykimällä. Iso viuhka on omiaan myös hohtovärin levittämiseen poskipäille, 27 €.

Sisältö jatkuu mainoksen alla

5  Kestävään punaan

Kestävä ja tarkka huulimeikki onnistuu ehdottomasti paremmin, kun sen tekee siveltimellä. Erityisesti runsaspigmenttiset, näyttävät punat tarttuvat huuleen tasaisemmin ja tiukemmin. Mukamas luonnostaan punaiset, hieman pureskellun näköiset huulet ovat edelleen trendikkäät, ja tiheällä Real Techniquesin Lip Smudge -huulipunasiveltimellä saa loihdittua lookin lähes punalla kuin punalla. Sivellin on osa viiden siveltimen Artist Essentials -settiä, 29,90 €.

6  Rusoa poskille

Poskipunan levittämisessä ehkä jopa siveltimen laatua tärkeämpää on se, miten sitä käyttää. Puna näyttää luonnolliselta, kun sen pyöräyttää posken korkeimmalle kohdalle ja häivyttää kohti poskipäitä. Essencen viistosti muotoil­lulla poskipunasiveltimellä häivytys on kuin lastenleikkiä, vaikka punan käyttöä vasta opettelisi. Siveltimessä on todella hyvä hinta-laatusuhde, 3,70 €.

7 Laatua  luomille

Luomivärien mukana tuleva minisuti kannattaa suosiolla korvata laatuharjaksista tehdyllä siveltimellä. Tiheäkarvainen sivellin nappaa luomiväriä juuri oikean määrän niin, että jo yhdellä kerroksella meikistä tulee tasainen. Miia & Ibero -kokoelman luomivärisiveltimessä on kaksi erikokoista päätä: isompi pää sopii luomivärin levittämiseen yläluomelle, kapeamalla päällä saa levitettyä meikkiä tarkasti aivan alaripsien tyveen, 19,90 €.

Sisältö jatkuu mainoksen alla