Hiuslakoissa hinta ei ole laadun mitta. Testasimme markettisuihkeet.

1. Klassikko toimii

Lupaus: Kulttilakan uusin versio kiinnittää luonnollisesti. Lakka lähtee harjaamalla. Hienojakoinen koostumus jättää hiukset pehmeiksi.

Kokemus: L’Oréalin kultainen purkki on ollut jo vuosikymmenien ajan hiustaiteilijoiden suosiossa, eikä suotta. Lakka toimii sekä auki oleviin hiuksiin että kampauksiin, jotka kaipaavat pientä pitoa. Hyvin hienojakoinen lakka levittyy tasaisesti. Miinusta tunkkaisesta tuoksusta.

***½

Sisältö jatkuu mainoksen jälkeen

L’Oréal Paris Elnett Satin -hiuskiinne, 6,90 € / 250 ml

Sisältö jatkuu mainoksen alla

2. Herkkänenäisille

Lupaus: Hajusteallergisille sopiva hiuskiinne kiinnittää tehokkaasti ja antaa kiiltoa. Mukana on kosteussuoja ja hiuksia suojaavaa valkoista teetä.

Kokemus: Lakka antaa auki hulmuaviin hiuksiin keskivahvaa pitoa koko päiväksi. Suihkiessa saa olla varovainen, jotta tukasta ei tule tahmaista. Kosteussuoja tuntuu toimivan syyskelissäkin. Sopii myös curly girl -metodia noudattaville!

****

Herbina Sensitive Extra Strong -hiuskiinne, 4 €/ 250 ml

3. Arkitukkaan

Lupaus: Antaa erittäin voimakkaan pidon ja suojaa myös UV-säteiltä.

Kokemus: Kivannäköinen pullo on juuri käteen sopivan kokoinen, ja suihke on mukavan tasainen. Odotukset kunnon pidosta eivät harmittavasti täyty. Lakka kyllä pitää rennot kiharat kuosissa, mutta vahvan tupeerauksen ylläpitoon sen tehot eivät riitä. Hyvin hento tuoksu ilahduttaa.

***

XZ Extra Strong -hiuskiinne, 4,50 € / 250 ml

Voittaja!

4. Luonnollinen look

Lupaus: Hienojakoinen kiinne jättää hiukset pehmeiksi, ja tuote on helppo harjata pois. Sopii parhaiten luonnollisiin tyyleihin. Estää hiusten kuivumista.

Kokemus: Kevyt kiinne tulee suuttimesta todella tasaisesti. Tukkaa ei saa lähmäiseksi edes yrittämällä. Kiinne sopii parhaiten viimeistelyyn ja silottamaan pipon alla pörröttyneen tukan. Tyveen tehty kevyt tupeeraus ehtii hieman lässähtää päivän aikana.

****½

Schwarzkopf got2b #OhMyNude! -hiuskiinne, 5,90 € / 300 ml

5. Kovaan menoon

Lupaus: Erittäin voimakaspitoinen lakka soveltuu erinomaisesti kampausten kiinnittämiseen ja viimeistelyyn.

Kokemus: Purkin ulkonäkö ei houkuttele puoleensa, mutta sisältö onneksi korvaa muotoseikkoja. Kiinne on täydellinen tilanteissa, joissa kampauksen pitää pysyä tiukasti kohdillaan. Tukka ei heilu edes tuulessa. Kiinteen saa kuitenkin harjattua pois.

****
Cien Power 24h Ultra Strong Hold -hiuskiinne, 1,99 €/ 400 ml

Curly girl

Ihmetyttää tuo kommentti Herbinan kohdalla ”sopii myös curly girl-metodia noudattaville” varsinkin kun tuoteselosteessa herbinan sivujen mukaan ensimmäisenä tuotteena on alcohol denat, joka ymmärtääkseni ei ole metodin mukainen aine... ja löytyy listalta myös isohexadecane joka myöskään ei ole suositeltujen aineiden listalla. Ärsyttää tälläinen harhauttava mainonta. Mutta jokainen tyylillään. Itse ainakin tarkistan tuoteselosteen tuotteista.

Vierailija

Elnett on järkyttävintä myrkkyä mitä on ja pitäisi laittaa myyntikieltoon asap!!! Kuten muuten kaikki muutkin hajustetut tuotteet!

Sisältö jatkuu mainoksen alla