Kesän terveellisin päivetys tulee purkista.  Testasimme kasvoille tarkoitetut itseruskettavat.  

1. Vaalealle iholle

Lupaus: Juonteita häivyttävä, kevyesti ruskettava seerumi. Sekoita muutama tippa kasvovoiteen joukkoon tai levitä suoraan kasvoille.

Kokemus: Seerumia on aavistuksen hankala annostella pipettipullosta. Suoraan iholle levitettynä tekee kauniin, kevyen värin. Vahvahko tuoksu häiritsee hieman.

***

Sisältö jatkuu mainoksen jälkeen

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Vita Liberata Self-Tanning Anti-Age, 39,90 € / 15 ml

2. Kunnolla väriä

Lupaus: Kosteusvoiteeseen sekoitettavat pisarat ilman perinteistä itseruskettavan tuoksua. Mukana myös ihoa kirkastavaa C-vitamiinia.

Kokemus: Yövoiteeseen sekoitettuna pisarat tuovat jo yhdessä yössä selkeästi väriä. Lupauksesta huolimatta mukana myös perinteinen, vaikkakin vieno tuoksu.

****

Lumene Valo Nordic-C Midsummer Glow Self-Tan Drops, 25,90 € / 30 ml

3. Kevyt päivetys

Lupaus: Hajusteeton voide lupaa nopean rusketuksen ja pehmeän ihon. Rusketuksen ylläpitoon käytettäväksi joka toinen ilta.

Kokemus: Testin ainoa voide. Levitty y hyvin, lopputulos on todella luonnollinen. Selkeämpää väriä haluavan kannattaa käyttää ohjeen vastaisesti parina päivänä putkeen.

****

Ida Warg Beauty Self-Tanning Face Lotion, 18,90 € / 50 ml

4. Multitaskaaja

Lupaus: Monivaikutteinen yönaamio paitsi ruskettaa, myös kiinteyttää ja kosteuttaa: se sisältää retinolia ja hyaluronihappoa.

Kokemus: Koostumus on sen verran tuhti, että yövoiteen voi huoletta jättää käyttöiltoina välistä. Unien aikana naamio on tehnyt iholle kevyen päivetyksen, joka syvenee kivasti käyttämällä naamiota joka toinen ilta. Iho tuntuu aamulla freesiltä.

****½

James Read Gradual Tan Sleep Face Mask -yönaamio, 37 € / 50 ml

5. Luonnonkosmetiikkafanille

Lupaus: Luonnonkosmetiikkasertifioitu seerumi antaa luonnollisen päivetyksen 4–6 tunnissa. Imeytyy iholle nopeasti, sopii kaikille ihotyypeille.

Kokemus: Seerumi on todella riittoisaa ja kosteuttavaa. Kun sen levittää kasvoille illalla, aamulla iholla on kaunis päivetys. Pieni itseruskettavan haju hälvenee imeytymisen jälkeen.

*****

Mádara Fake It Healthy Tan Glow -seerumi, 34,90 € / 30 ml

6. Varovaiselle

Lupaus: Hajusteettomat, asteittain ruskettavat tipat sekoitetaan päivä- tai yövoiteen joukkoon. Rusketusta voi syventää käyttämällä tippoja useamman päivän peräkkäin.

Kokemus: Eivät tosiaan tuoksu miltään! Pumppupulloa on helppo käyttää. Yhden päivän jälkeen päivetys on todella kevyt, mutta kolmen päivän käytöllä väri saa jo syvyyttä.

****

Ecooking Self Tanning Drops, 28,70 € / 30 ml

7. Ihanan kevyttä

Lupaus: Mustaherukanlehti- ja kaurauutetta sisältävä hoitoneste sopii sekä kasvoille että vartalolle. Rusketus syntyy 3–5 tunnin aikana.

Kokemus: Ihon kosteutusta tehostavat hoitonesteet ovat nyt trendikkäitä. Tämä on koostumukseltaan todella vesimäistä, ja se on helppo taputella iholle sormilla. Väristä tulee luonnollisen kevyt; käytä useampana iltana syvempään sävyyn.

***½

Ekopharma Herukka itseruskettava hoitoneste, 24,50 € / 100 ml

Sisältö jatkuu mainoksen alla