Gloria

Meikkiin ei välttämättä tarvita muuta kuin kunnon huulipuna. Testasimme parhaat.

Yves Saint Laurent The Slim Sheer Matte, 39 e

Kevyt huulikiiltomainen koostumus jättää huulille matahkon pinnan, mutta huulet tuntuvat kosteutetuilta. Marjaisan tuoksuista punaa saa levittää useamman kerroksen, jotta värin saa esiin. Puikon neliömäinen muoto helpottaa huulten reunojen punaamista. Väri kuluu pois nopeasti huulten sisä-reunoista ja vaatii lisäystä useamman kerran päivän aikana.

Rouge Dior Ultra Rouge, 45 e

Sisältö jatkuu mainoksen jälkeen

Tiukasti huuliin tarttuva voimakaspigmenttinen mattapuna kestää syömiset ja juomiset. Väri pysyy hyvin huulilla, ei valu eikä karkaa reunoille. Pysyvyyden huono puoli on se, että puna on kuiva. Se ei juurikaan kosteuta, joten ihan päivittäiseen käyttöön en ottaisi. Juhlapunaksi sen sijaan loistava tuote.

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Physicians Formula Murumuru Butter, 10,90 e

Huulirasvamainen huulipuna kosteuttaa huulia ja antaa kiiltävän, täyteläisen värisen lopputuloksen. Öljyinen koostumus vaikeuttaa levittämistä, joten huulten rajaamiseen käytin sivellintä. Ilman rajauskynää puna alkoi levitä päivän aikana pieniin juonteisiin huulten reunoilla. Väri katosi huulilta muutamassa tunnissa.

Estee Lauder Pure Color Envy, 39 e – testin voittaja

Helposti ja tasaisesti levittyvä voidemainen huulipuna antaa kevyen kiillon. Huulet tuntuvat kosteutetuilta pitkään, ja puna kuluu huulilta kauniin liukuvärimäisesti. Väri pysyy huulilla keskivertopunaa paremmin, mutta lounaan jälkeen kaipasi uusintakerroksen. Ylellinen hylsy napsahtaa napakasti kiinni ja sujahtaa mukavasti käsilaukkuun.

Guerlain Kiss Kiss Liquid, 45,90 e

Täyteläisen värinen vahvapigmenttinen mattapuna, joka ei kuitenkaan tunnu kuivalta huulilla. Huulikiiltopäällä puna on haastemainen levitettävä, joten huulten reunat teki mieli viimeistellä siveltimellä. Väri oli kadonnut huulilta lounaan aikana, mutta säilyi virheettömänä huulilla läpi aerobictunnin.

Maybelline Super Stay Ink Crayon, 12 e

Kynämäinen hylsy toimii sekä rajauskynänä että punan levityksessä. Kynän toisesta päästä löytyy näppärä teroitin. Huulipunan levitykseen tarvitsee peilin. Vahvapigmenttinen mattaväri levittyi hyvin, mutta jätti huulet vähän kuivan tuntuisiksi. Vaniljan tuoksuinen väri pysyi hyvin päivän ajan muutamalla paikkailulla.

Sisältö jatkuu mainoksen alla