Gloria

Suihkaus hiuskiinnettä viimeistelee kampauksen ja virittelee päivän fiilikseen.

Paul Mitchell Invisiblewear Undone Texture Hairspray, 34,90 e /239 ml

Lyhyet ja luonnostaan taipuisat hiukseni kaipaavat vain kevyttä pitoa, ja siihen tarpeeseen tämä kevyt kiinne riitti. Hankalammalle hiuslaadulle suosittelen voimakkaampaa tuotetta. Tuoksu on hyvin miellyttävä eikä liian vahva.

Keune Style Freestyle Spray 21,90 e/ 300ml TESTIN VOITTAJA

Tuote on tehokas mutta tahmaamaton. Suutin suihkuttaa kiinteen hienojakoisesti, ja hiukset pysyvät sen avulla nuhteettomassa ojennuksessa koko työpäivän ajan. Lähtee kuitenkin tarvittaessa helposti harjaamalla. Kyseessä on kaikin puolin nappituote.

Rich Pure Luxury Sure Hold Hairspray, 15,90 e/ 200 ml

Tuotteen tuoksu on makeahko ja ärsyttää varmasti herkkänenäisiä. Pitoa löytyy, mutta kiinne myös helposti tekee hiuksiin kovan pinnan ennen kuin sopiva suihkaus-tekniikka löytyy. 

Sisältö jatkuu mainoksen jälkeen

L'Oréal Professionnel Infinium Pure Extra Strong hajusteeton hiuskiinne 12,50 e/300 ml

Tuote lupaa erittäin voimakasta pitoa – eikä petä lupauksiaan edes erittäin tuulisena testipäivänä. Suihke on hienojakoinen eikä klimppiinny hiuksiin. Perusvarma luottotuote.

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Maria Nila Style & Finish Finishing Spray -viimeistelysuihke 28 e/400 ml

Vegaaninen ja eläinkokeilla testaamaton kiinne saa aikaan voimakkaan pidon. Hiukset kuitenkin tuntuvat tahmaisilta, jos tuotetta annostelee yhtään runsaammin. Tahmaisuus ei kokonaan lähde harjaamalla. Iso pakkauskoko on toki riittoisa, mutta matkakassiin tätä tuotetta ei kyllä kannata sulloa.

Budgie The Finishing Spray 12,90 e/200ml

Näppärän kokoiseen pulloon pakattu kiinne antaa voimakkaan pidon liukkaille hiuksilleni. Tuoksu on turhankin läpitunkeva. Lähtee harjaamalla eikä tahmaa hiuksia. Hyvä, kohtuuhintainen perustuote.

Tämä on Glorian artikkeli, joka on julkaistu menaiset.fissä. Lisää Glorian juttuja löydät osoitteesta menaiset.fi/gloria.

Artikkeli on ensimmäiseksi ilmestynyt toukokuun 2019 Gloriassa.

Sisältö jatkuu mainoksen alla