Kuvat
Mikko Hannula
Hoida kasvoja ampullikuurilla juhlia edeltävällä viikolla, niin iho on täyteläisempi ja hehkuvampi juhlapäivänä.
Hoida kasvoja ampullikuurilla juhlia edeltävällä viikolla, niin iho on täyteläisempi ja hehkuvampi juhlapäivänä.

Ampullit ovat kuin piristäviä shotteja iholle. Mihin niiden suosio perustuu?

Kauneusampullit ovat yksi tämän hetken googlatuimmista kauneustrendeistä. Kosmetologit ovat käyttäneet niitä hoidoissaan jo jonkin tovin, mutta viime aikoina pienet ihonhoitoshotit ovat päätyneet myös kotikäyttöön.

Ampulleissa ei tarvita juurikaan säilöntäaineita, sillä tuote käytetään yhdellä kertaa eikä pilaantumisesta ole huolta. Usein ampullimuotoon tiivistetäänkin tehokkaita, mutta herkästi hapettuvia raaka-aineita, jotka avatussa purkissa ja lämpimässä kylppärissä pilaantuisivat alta aikayksikön.

Monesti kapseliin ladataan johonkin tiettyyn iho-ongelmaan tepsiviä tehoaineita. Koska ampullien sisältö on tiivistetyn tehokasta, kuurikäyttö tai täsmähoito 1–2 kertaa viikossa riittää. Jos tuote on tarkoitettu epäpuhtaalle iholle, levitä sitä vain näppylöille ja rasvoittuville alueille.

Sisältö jatkuu mainoksen jälkeen

Pienet putkilot sopivat mainiosti myös reissuun.

Sisältö jatkuu mainoksen alla

  1. Ikääntyvälle iholle sopiva Lavera Two-Phase Firming Treatment -tehohoito kiinteyttää, tukee kollageenintuotantoa ja pehmentää ihon samettiseksi, 7 kpl / 19,95 €.
  2. Dr. Hauschka Ihokuuri N tukee ihon luonnollista 28 päivän uusiutumisrytmiä. Ihosta tulee kuulaampi ja tasapainoisempi, 10 kpl / 26,50 €.
  3. Stressaantunutta ihoa tasapainottavat Malu Wilz Concentrates Stress Balance Bi-Phase -ampullit tepsivät sameuteen ja näppylöihin, 7 kpl / 29,90 €.
  4. L'Oréal Paris Revitalift Filler -ampullit antavat iholle kosteutta ja tuovat kasvoille kauniin hehkun viikon kuurin aikana, 7 kpl / 21,90 €.
  5. Noah Icelandic Lichen and Witch Hazel -hoitoampullit tasapainottavat ja rauhoittavat herkkää, hilseilevää ja punoittavaa päänahkaa, 8 kpl / 24,50 €.
Sisältö jatkuu mainoksen alla