Tämä neuvo saattaa jakaa mielipiteet, mutta kulmakarvojen meikkausajankohdalla on väliä.

Jokainen kulmakarvojaan meikkaava tietää, että ”sisarusten” muodon hiomiseen voisi käyttää vaikka loppuvuoden. Helpompaa on vain hyväksyä se, että on parempia kulmakarvapäiviä ja muunlaisia kulmakarvapäiviä.

On kuitenkin olemassa joitakin kikkoja, joilla meikkaamisoperaatiota voi hieman helpottaa.

Olemme kirjoittaneet aikaisemmin muun muassa maailman helpoimmasta ja nopeimmasta tavasta meikata kulmakarvat.

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Myös sillä on väliä, missä vaiheessa laittautumista kulmansa meikkaa. Australian Elle neuvoo sivustollaan, että muu meikki kannattaa ehdottomasti tehdä ensin.

Perustelukin on hyvä: kulmakarvat on helpompi meikata, kun näkee, miten ne istuvat kokonaisuuteen. Kun kulmakarvat jättää viimeiseksi, niistä voi meikata kerralla juuri niin tummat, vaaleat, pörröiset tai kulmikkaat kuin tarve vaatii.

Lisäksi kulmakarvoihin lopettamisessa on se etu, että kulmameikki ei sotkeudu esimerkiksi meikkipohjaa tehdessä. Elle kehottaa myös pyyhkimään kulmakarvat puhtaiksi ennen meikkaamista, jotta niihin mahdollisesti tarttunut meikkivoide ei sekoita kulmakarvojen muotoa.

Kysely

Kuuluuko kulmakarvat meikata ensimmäisenä vai viimeisenä?

Meikkaaja

Ensimmäisenä tietysti, ne kehystää kasvot, antavat ryhdin ja raamit. Mutta meikkivoide tulee ihan ekana levittää, sitten puhdistetaan ne kulmat.

Sisältö jatkuu mainoksen alla