Jos haluat häikäistä ajattomalla juhlaeleganssilla, panosta meikkipohjaan ja punaisiin huuliin. Silmämeikki hoituu irtoripsirivillä.  

Pohjatyöt

Kevyitä kerroksia

Levitä kasvoille kevyt kerros meikkivoidetta. Kerrosta voidetta ainoastaan niihin kohtiin, jotka kaipaavat runsaampaa peittoa. Tummat silmänaluset, näppylät ja punoitukset kannattaa peittää pigmenttisellä peitevoiteella, joka häivytetään pehmeästi muuhun meikkipohjaan.

1. Isadora Skin Beauty Perfecting & Protecting Foundation SPF 35 -meikkivoide peittää epätasaisuudet ja näppylät, mutta jättää ihon raikkaan tuntuiseksi, 23,90 €.
2. Benefit Boi-ing Cakeless Concealer -peitevoide on passeli juhliin – se ei tunnu pakkeliselta ja on vedenkestävä, 24,80 €.

Kiinnitä paikalleen

Kestävää kauneutta

Kestävän meikin salaisuus on sen kiinnittäminen. Sido meikkipohja paikalleen hienojakoisella irto­puuterilla – kivipuuteri tekee meikistä helposti pakkelisen. Levitä puuteri vipalla painelemalla tai sivel­timellä pyörittelemällä. Viimeistele suihkauksella kiinnityssuihketta, joka yhdistää meikkikerrokset toisiinsa.

Sisältö jatkuu mainoksen jälkeen

Sisältö jatkuu mainoksen alla
3. Hienojakoinen Lumene Blur Longwear Makeup Setting Spray -meikinkiinnityssuihke tekee meikkipohjasta kestävän, 14,50 €.
4. Makethemake Niacinamide Setting Powder -irtopuuteri on väritön ja ultrakevyt, joten se sopii hyvin meikin kiinnittämiseen, 24 €.

Punaa huuliin

Tarkkana rajoissa

Piirrä huultenrajauskynällä tarkat rajat huultesi muotoja mukaillen. Poh­justa huulet värittämällä kynällä myös sisäosat. Levitä huulipunaa tarkasti rajojen sisäpuolelle ja haukkaa huulilla talouspaperia ennen toisen kerroksen levittämistä – näin ensimmäisestä kerroksesta tulee ohuempi ja toinen kerros pysyy paremmin paikallaan.

5 Kosteuttava Clarins Joli Rouge Lacquer Spicy Chili -puna antaa intensiivisen sävyn ja kauniin kiillon, 29,90 €.
6 NYX Professional Makeup Slide On Pencil -huultenrajauskynää voi käyttää myös huulten pohjustamiseen, 8,50 €.
7. Siistin silmämeikin juju ovat irtoripset. G Beauty Lashes Adhesive Eyeliner on tussimainen rajauskynä, jolla sekä rajaat silmät että kiinnität irtoripset. Ripset kiinnittyvät rajauksen päälle, kun väri on vielä kosteaa, 19,90 €. G Beauty Lashes Free in Paris -irtoripset, 14,90 €.
Sisältö jatkuu mainoksen alla