Meikkaaminen – yllättävä mutta helppo tapa saada lisää seksiä arkeen.

Kosmetiikan tuotenimet ovat kenttä, jolla harrastetaan verbaalista ilotulitusta ihan tosissaan.

Ne ovat pitkiä (Givenchy Gelee D’Interdit Smoothing Gloss Balm Crystal Shine) ja hankalia (L'Oréalin oikeinkirjoitus pitää tarkistaa yhtä usein kuin Zyskowiczin), mielikuvituksellisia (kynsilakka sävyssä Nein! Nein! Nein! OK Fine!), sekä hämmentävän usein eroottisia.

Ilmeisesti seksi myy, etenkin meikkituotteisiin yhdistettynä, sillä kosmetiikkaosastot tarjoavat useita mahdollisuuksia saada hento kiusaantuneisuuden puna poskille. Tai innostuksen.

”Ostaisin ton... punaisen.”

”Ai tän Esileikki-sävyn? Tää on ihana.”

”Joo.”

(Keskustelu kuvitteellinen.)


Oletko törmännyt näihin tuotteisiin?

  1. Kenties tunnetuimmat eroottiset tuotenimet löytyvät Nars-merkiltä. Sen Orgasm-poskipuna on legendaarinen sävy, eikä varmaan vähiten orgastisen nimensä vuoksi. Jos hehkuva persikkapinkki ei innosta, valikoimasta löytyvät myös poskipunat sävyissä Deep Throat (Syväkurkku) sekä Sin (Synti). 

    Nars lanseerasi vähän aikaa sitten myös uuden ripsivärin. Sen nimi on tietenkin Climax eli Kliimaksi.
  2. Ripsiväri, joka on parempaa kuin seksi? Tiedä häntä. Joka tapaukselta Too Faced -merkiltä löytyy myöskin kulttimaineessa oleva Better Than Sex -maskara. Samalta merkiltä löytyy myös Glow Job -niminen glitterkasvonaamio.
  3. Urban Decay -merkki ilmoitti pari päivää sitten lopettavansa aidon ja alkuperäisen Naked-luomiväripalettinsa valmistamisen. ”Nakupaletti” lanseerattiin vuonna 2010, ja sen ympärille on sen jälkeen kasvanut kokonainen luomiväriperhe, johon kuuluu useita erilaisia paletteja. Merkillä on myös Perversion-niminen ripsiväri.
  4. Jos haluaa sänkyynsä seuraa, kynnet kannattanee lakata Butter London -merkin Come To Bed Red -sävyllä. Huulille voi sipaista vaikka Urban Decayn huulipunasävyä 69.
  5. Syvä kastanjainen sävy tuo tietenkin mieleen pienen kissapedon makuuhuoneessa. Ainakin jos BareMineralsin Sex Kitten -luomivärin nimeäjältä kysytään.
  6. Illamasqua-merkki on lähtenyt sanaleikittelyn sijaan suoraan puheeseen ja antanut vaalealle luomivärisävylleen yksinkertaisen ja helposti ymmärrettävän nimen Sex.

No nyt tiedämme, miksi meikkiosaston näkeminen saa naiset syttymään.