Kirsikkapuut kukkivat – nyt myös kynsissä.

Tarvitset:

Mintunvihreää kynsilakkaa

Mustaa kynsilakkaa

Vaaleanpunaista kynsilakkaa

Pinkkiä kynsilakkaa

Ohuen siveltimen

Pilkkujen tekemiseen tarkoitetun dotting tool -kynsienkoristeluvälineen (myös sopivan kokoinen puutikku tai hiuspinni käy)

Vaihe 1


Lakkaa kaksi kerrosta mintunvihreällä kynsilakalla. Anna kerrosten kuivua kunnolla, ennen kuin aloitat kukkien maalaamisen.

Vaihe 2


Sipaise ohuella siveltimellä mustia ”oksia” eri kohtiin kynsiin. Osaan voit taiteilla enemmän viivoja, toisiin vain pari kappaletta. Vaihtele myös paikkaa, josta oksat alkavat.

Vaihe 3


Piirrä dotting toolin avulla vaaleanpunaisia kukkia oksiin kiinni. Voit myös painella muutamia vaaleanpunaisia pilkkuja oksien viereen. Jos sinulla ei ole dotting toolia, voit käyttää myös pinnin pyöreää päätä tai tulitikkua pilkkujen tekoon.

Vaihe 4


Viimeistele tyyli lisäämällä kukkiin pinkit keskiosat.

Lisävinkit

Mintunvihreän sijasta voit käyttää pohjaan jotakin muuta pastellisävyä. Esimerkiksi vaaleankeltainen tai -vihreä sopivat mainiosti. Jos tahdot vieläkin erikoisemman kynsityylin, voit tehdä pohjalle liukuvärjäyksen tai lisätä päälle kevyesti hilelakkaa.

Tässä tyylissä käytetyt tuotteet: Essien mintunvihreä kynsilakkasävy Mint candy apple, Essien musta kynsilakkasävy Licorice, Essien vaaleanpunainen kynsilakkasävy Fiji ja Isa Doran pinkki kynsilakkasävy Flip flop.

Lue myös:

Askartele kevään kunniaksi veikeät vesimelonikynnet

Näin teet syötävän suloiset hattarakynnet

Täydellinen kynsityyli kevääseen: nudea ja pirteitä pilkkuja