Trendikkäitä kampaustyylejä yhdistää huolettomuus ja ilmavuus.

 

Hillityn hallittu

Banaaninuttura on jälleen muodikas. Huolettoman arkiversion voi opetella tekemään itse, mutta juhlia varten kannattaa käydä kampaajalla.

On tärkeää, että nuttura on oikeassa kohdassa, jotta kampauksen muoto näyttää kauniilta. Hiusten pintaa ei lakata kovaksi kypäräksi.

Pikaisesti pitkätukkaiseksi

Aidoista hiuksista tehdyt hiusjatkeet ovat nopea ratkaisu, jos haluaa hiuksiin lisää pituutta ja tuuheutta. Lisähiukset kannattaa värjäyttää ja leikkauttaa kampaajalla, jotta ne sekoittuvat mahdollisimman hyvin omien hiusten sekaan.

Klipsijatkot voi itse laittaa hiusten tyveen. Liima- ja teippijatkeet tekee kampaaja, ne kestävät hiuksissa 4–8 viikkoa. Kun hiuksissa on jatkeet, ne kannattaa laittaa yöksi nutturalle, jottei tule takkuja. Jatkeet voi myös kiinnittää ompelemalla: kampaaja tekee viistosuuntaisesti pieniä lettejä päänahkaa vasten ja kiinnittää jatkeet letteihin neulalla ja langalla.

 

Sisältö jatkuu mainoksen jälkeen
Sisältö jatkuu mainoksen alla


Liikkuvat laineet

Lainekiharat ovat muodissa vuodesta toiseen. Tänä keväänä kiharat avataan harjalla ja jätetään huolettomasti hulmuamaan.

Viimeistelyssä käytetään lakkaa hyvin kevyesti. Laineet voi tehdä muotoiluraudalla tai pinnien avulla.

Hiukset Moiz Alladina Tyyli Mindy Saad

Tämä on Glorian artikkeli, joka on julkaistu menaiset.fissä. Lisää Glorian juttuja löydät osoitteesta menaiset.fi/gloria.

Teksti
Kuvat
Samantha Rapp