Raidoitustekniikoissakin yhdisteleminen on täysin sallittua.

Balayage-värjäystekniikka tunnetaan jo Suomessakin melko hyvin. Siinä hiukset raidoitetaan ikään kuin maalaamalla, jolloin tummat ja vaaleat sävyt häivyttyvät luonnollisesti toistensa sekaan ilman palkkimaista raitaefektiä.

Sen sijaan balayagen serkku foliage (tai foilyage) on hieman tuntemattomampi raidoitustekniikka. Siinä yhdistyvät sekä balayage-raidat että perinteiset folioiden avulla raidoitetut osiot.

Näyttelijä Jennifer Anistoninkin hiusvärin takana ollut Michael Canalé ennustaa Glamourin jutussa foliagesta kesän 2019 hittiä.

Sisältö jatkuu mainoksen alla

– Siinä hiuksiin tehdään folioiden avulla raidat, ja latvat maalataan vapaalla kädellä, jotta niistä tulee vaaleammat ja erottuvammat.

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Alluren jutussa vuodelta 2016 sen sijaan kerrotaan foilyage-nimisestä värjäystekniikasta, jossa hiuksiin tehdään ensin balayage-värjäys, joka sitten kääritään vielä folioihin, jotta väristä tulisi vahvempi.

Yhtä kaikki, osaava värjääjä varmasti pystyy yhdistelemään eri tekniikoita halutun lopputuloksen saamiseksi.

Edelleen muodissa ovat pehmeästi toistensa sekaan liukuvat värit, joissa raidoitus ei näytä ilmiselvältä. Nopea tapa piristää hiusväriä onkin raidoittaa vain kasvojen lähellä olevat suortuvat.

Jäämme odottamaan, milloin kunnon ysäripalkkiraidat tekevät paluun – eiköhän sekin päivä vielä nähdä.

Sisältö jatkuu mainoksen alla