Räjähtänyt onkin juhlava! Erilaiset letit ja palmikot kiemurtelevat nyt kaikkien Hollywood-tähtien hiuksissa. Ne punotaan otsalle, ohimolle tai niskaan, vapaasti fiiliksen ­mukaan.
Räjähtänyt onkin juhlava! Erilaiset letit ja palmikot kiemurtelevat nyt kaikkien Hollywood-tähtien hiuksissa. Ne punotaan otsalle, ohimolle tai niskaan, vapaasti fiiliksen ­mukaan.

Räjähtänyt letti­kampaus on huolettoman kesäpäivän pelastus.

Lettikimara

Laulaja Rita Oran look on sitä parempi, mitä rennompi se on.

Kokeile! Kampauksesta ­tulee supernäyttävä, kun tökit joukkoon kukkia ja muita koristeita. Valitse pariksi simppeli asu.

Tee näin:  
Ripottele hiuspuuteria hiuksiin kauttaaltaan ja pöyhi tukkaa sormin. Tee erikokoisia löysiä lettejä, jotka kulkevat poikittain pään yli. Kiinnitä päät silikonilenkeillä.

Nostele muutama letti pään päälle ja kiinnitä pikkupinneillä. Lettien päät ja pinnit saavat jäädä sojottomaan.

Pörröpalmikko

Tuulen tuivertamaa biitsitukkaa ei tarvitse selvitellä näyttelijä Minka Kellyn kampausta varten.

Kokeile! Saat kampauksesta juhlaversion, kun sliippaat hiukset tiukasti päätä myöten ja teet punoksesta mahdollisimman muhkean.

Tee näin:
Kerää tukka löysästi toiselle ­sivulle ja suihkauta hiuksiin karhean mattapinnan jättävää muotoilu- tai suolasuihketta. Tupeeraa osio kevyesti hiusharjalla.

Tee tavallinen tai kalanruotoletti ja kiinnitä se. Letin ei tarvitse olla täysin suora vaan se saa kiemurrella rennosti.

Vetele lopuksi lettiä keskeltä ulospäin niin, että palmikosta tulee muhkea ja sekainen.

Punk-punos

Jäikö tukka pesemättä – ei haittaa! Cara Delevingne näyttää mallia, miten likaisenkin tukan saa näyttämään harkitulta yksityiskohdalta.

Kokeile! Astetta kesympi versio syntyy, kun teet letin keskelle päätä.

Tee näin:  
Vedä tiukka sivujakaus melko ylös. Kiinnitä vapaa puolisko soljella, etteivät hiukset valahda kasvoille. Voit sipaista kampauksen pohjalle hieman geeliä tai vahaa.

Aloita letittäminen mahdollisimman läheltä ohimoa osion keskiosasta. Jatka ranskalaisen letin ­tekemistä hieman korvan taakse ja kiinnitä ohuella silikonilenkillä.

Lue lisää:

Rento ja tyylikäs lettikampaus – helpot ohjeet kohta kohdalta

Näin syntyy kestävä kampaus! Ammattilaisvinkit tupeeraukseen

Näin onnistut muotoiluraudalla

Letti on pop!

■ Nukkumisen ajaksi pään päälle kiepautettu letti suojelee pitkiä hiuksia hankaukselta ja takkuuntumiselta.

■ Maailman helpoimmat kiharat syntyvät leteillä. Tee palmikoista erikokoisia, niin saat lopputuloksesta eläväisen.

■ Ohuthiuksiset huomio! Hiuslisäkkeet sulautuvat lettikampaukseen huomattavasti luonnollisemmin kuin auki hulmuavaan tukkaan.