Uudella raidoitustekniikalla saa aikaan monivivahteisen lopputuloksen, joka säilyy pitkään hyvännäköisenä.

Jos haikailet hiuksiisi hieman kirkkaampaa sävyä ja vivahteikkuutta, muttet halua rampata kampaajalla yhtenään, uusin värjäystrendi saattaa olla juuri se, mitä olet kaivannut. Trendi leviää parhaillaan Instagramissa tunnisteella #teasylights eli suomalaisittain tupeerausraidat.

Tupeerausraidat ovat kuin balayagen ja perinteisten raitojen rakkauslapsi. Ja kuten nimi antaa ymmärtää, vaalennettavia osioita tupeerataan ennen itse aineen levittämistä. Kampaaja Sabrina Yamani Yamga kertoi Refinery29-sivustolle, miten homma käytännössä hoituu:

– Käsin maalaamisen sijaan kampaaja käyttää folioita ja tupeeraa kevyesti pieniä hiusosioita ennen vaalennusaineen levittämistä. Se saa raidat ja pohjavärin sulautumaan paremmin yhteen.

Sisältö jatkuu mainoksen jälkeen

Folioista huolimatta lopputuloksena ovat siis balayagen eli vapaan käden tekniikan tapaan pehmeästi tyviväriin sulautuvat raidat. Siis tällaiset:

 
 
 
 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Henkilön DFW Hairstylist/ Ezmirelda E🧿 (@glammedbyez) jakama julkaisu

Raidat ovat teasylights-tekniikassa ennemmin hienovaraisia kuin silmiinpistävän erottuvia, eivätkä ne ala heti hiusten juuresta. Tyyli on siis myös ihanan käytännöllinen, ja tukka pysyy hyvännäköisenä pidempään kuin perinteisesti raidoitettuna. Toisin sanoen ei niin haittaa, vaikka kampaajakäyntien väli pääsisikin hieman venymään.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
 
 
 
 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Henkilön DFW Hairstylist/ Ezmirelda E🧿 (@glammedbyez) jakama julkaisu

Koska raitojen sävy ei tupeerauksen ansiosta ole tasapaksu, lopputulos on monivivahteinen ja luonnollisen oloinen.

 
 
 
 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Henkilön PHILLY HAIR ARTIST | LISA A. (@la.hairdesign) jakama julkaisu

Teasylights-tekniikka sopii käytettäväksi värissä kuin värissä, oli toiveena sitten vaalea, tummempi tai vaikka punertava yleisilme.

 
 
 
 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Henkilön The Culture Salon (@theculturesalon) jakama julkaisu

 
 
 
 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Henkilön Sami McPeek (@sami_thehairslayer) jakama julkaisu

Sisältö jatkuu mainoksen alla