Kuvat
Reuters
Gloria
Vanessa Paradis'n hiustyyli? Kyllä onnistuu.
Vanessa Paradis'n hiustyyli? Kyllä onnistuu.

Ranskatarten hiukset näyttävät siltä, että ne ovat aina hyvin ihan luonnostaan. Näillä tuotteilla luot huolettoman tyylin myös koti-Suomessa.

Ranskatarten huolettoman hiustyylin loihtiminen on itse asiassa helppoa, se vaatii vain oikeat tuotteet.

 

Sisältö jatkuu mainoksen jälkeen

 

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Silkkistä sileyttä

Olipa kyseessä elegantti pixie-tukka tai Brigitte Bardot -henkinen hulmuava harja, pitää pariisittaren tukan olla sileä ja ilmava. Redkenin kerran viikossa käytettävä naamio silottaa, tehohoitaa sekä kosteuttaa hiukset ihanan pehmeiksi.

Jos hiukset tuntuvat pörrööntyvän hoidosta huolimatta, vaihda sänkyyn silkkiset tyynyliinat: unille meno saa ripauksen luksusta ja aamulla hiukset ovat taatusti sileät.

Redken Frizz Dismiss-hiusnaamio, 36 e.

Kuivasampoiden klassikko

Ranskalaisnaiset pitävät pesuvälin mahdollisimman pitkänä, joten kuivasampoo on vakiovaruste numero yksi. Kloranen sampoo oli pitkään Pariisin-matkojenhamstrauslistan kärkipäässä, mutta nykyisin kulttituotetta saa myös Suomesta.

Äärimmäisen kevyt kuivasampoo tekee tukasta raikkaan tuntuisen ja näköisen, ja lisäksi myös hoitaa ja rauhoittaa päänahkaa kauramaidon avulla. Muista käytössä tämä kikka: tuotteen pitää antaa olla tukassa pari minuuttia, ja sen jälkeen hiukset harjataan läpi.

Klorane Gentle Dry Shampoo -kuivasampoo, 13 e.

Joustavaa tukea

Ranskalaisen hiusideologian mukaiset ihannehiukset näyttävät huolitelluilta mutta eivät laitetuilta. Koska hiukset halutaan pitää huolettomasti liikkuvina, kaivataan muotoilutuotteilta vain kevyttä pitoa ja ekstrakiiltoa.

L’anzan viimeistelysuihke antaa hiuksiin voimakkaan tuen, mutta ei koveta niitä. Mukana on myös lämpösuoja sekä korjaavaa keratiinia.

L’anza Keratin Healing Oil Lustrous Finishing Spray -viimeistelysuihke, 39,50 e.

Yöllinen pelastaja

Koska ranskatar ei viitsi aamuisin vaivata päätään pitkällisellä muotoilulla, saavat hiukset hoitaa itse itsensä yön aikana.

Yövoide hiuksille toimii täysin samalla periaatteella kuin kasvovoide: se hoitaa, uudistaa ja kosteuttaa hiusta yön aikana, ja vielä seuraavana päivänä suojaa hiusta kaupungin pölyltä.

Phyto Secret de Nuit -hoitovoide, 39 e.

Kiiltoa päästä jalkoihin

Luonnonmukaiset tuotteet miellyttävät ranskattaria. Nuxen kuudesta öljystä koostuva kuivaöljy on 98-prosenttisesti luonnollista, ja se hoitaa hiuksia, vartaloa ja kasvoja: hiuslatvojen lisäksi suihkeella saa kaunista kiiltoa dekolteelle ja sääriin.

Appelsiininkukan ja vaniljan tuoksuinen öljy vie ajatukset aurinkoiselle Rivieralle jahdin kannelle.

Nuxe Huile Prodigieuse Multi-Purpose Dry Oil -kuivaöljy, 21,90 e.

Tämä on Glorian artikkeli, joka on julkaistu menaiset.fissä. Lisää Glorian juttuja löydät osoitteesta menaiset.fi/gloria.

Sisältö jatkuu mainoksen alla