Hempeys ja helppous ovat kesämeikin ja -kampauksen avainsanat. Lue parhaat vinkit!

Pastellimeikin pelisäännöt

1. Yhdistä pastelliväreihin kontrastiksi tumma ripsiväri tai rajaus. Hennot sävyt näyttävät yksinään käytettyinä helposti valjuilta eivätkä tuo silmiä esiin.

2. Kylmät sävyt raikastavat ruskettuneita kasvoja, mutta­ ole varovainen, jos ihosi on punakka. Jos luomilla on sinistä tai turkoosia, punaa suu lämpimällä roosalla, jotta meikki pehmentyy. Käytä punertavia sävyjä silmissä varovasti ja pidä pääpaino huulissa.

3. Jos pidät luonnollisesta meikistä, ruskean eri sävyt ovat hyvä valinta. Mattaiset nudesävyt näyttävät päivettyneellä iholla kuitenkin helposti sammuneilta, joten pieni annos kiiltoa ja kimallusta freesaa ilmeen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla

4. Vältä tasapaksua ilmettä. Jos silmämeikki on värikäs, huulille riittää väritön tai kevyesti sävytetty kiilto. Sipaise poskille punaa silmämeikin tasapainoksi.

Sisältö jatkuu mainoksen alla

5. Pastellivärit näyttävät puhtailta ja tulevat kauniimmin esiin, kun iho on tasaisen värinen. Pohjusta iho pehmeitä värisävyjä mukaillen kevyesti, mutta peitä paikalliset ihovirheet huolellisesti. Sävyttävät päivä­voiteet ovat loistavia kesäkäyttöön, sillä ne antavat ihon kuultaa kauniisti eivätkä kaipaa puuteria.

Helppoja kesäkampauksia

Pallonuttura

Hulvaton pallo pehmentää kasvojen piirteitä. Kapeaposkinen voi pyöräyttää kampauksen aivan päälaelle, pyöreäposkinen suosii takaraivoa.

Pöyheäksi tupeerattu
Tukan muotoilukikoista paras on tupeeraus. Pörhennä hiuksia koko pituudeltaan parin sormen levyisissä osioissa, suhuta lakkaa hiuspehkon sisään ja silota päällihiukset. Tuloksena on pysyvä volyymikampaus.

Tupeerausvinkkejä:
- Sormin tupeeraus käy näppärästi.
- Kammalla saat tiukimman jäljen.
- Harjalla lopputulos on pörhöinen.

Huomio taakse
Kampauksen huomion voi kiinnittäämyös takaraivolle, kuten näyttelijä Lauren Conrad on tehnyt. Kiinnitä letit pään muotoa mukaillen niskaanpinneillä.

Tukka ponnarille
Sivuletti vaatii pientä väkerrystä. Aloita kampauksen teko
letistä. Kiinnitä se takaraivolle pinnillä siksi aikaa, kun teet ponnarin. Irrota pinni ja sujauta letin häntä ponnarin sekaan.

Kesävinkki rasvoittuville hiuksille:
Kesällä päänahka hikoaa. Öljyiseen tyveen auttaa kuivasampoo. Hiuslakkakin häivyttää rasvaisuutta himpun verran. Tupeeraa hiustyveä hieman ja suihkuta lakkaa.

Kiepauta pyörteelle
Helpoin pitkän tukan kampaus syntyy kiepautustekniikalla. Pyörittele pieni hiusosio kierteelle ja kiinnitä pinnillä takaraivolle tai korvan päälle. Jätä tukka takaa auki tai kiinnitä niskaan löysälle nutturalle muutamalla pinnillä.

Sisältö jatkuu mainoksen alla