Listasimme ihonhoidon uudet ykköstuotteet, jotka ovat takuulla hintansa väärtejä.

Taas on se aika, kun summataan yhteen kulunutta vuotta. Me Naisten kauneustoimittaja Elina Saunamäki valitsi vuoden huiput kahdesta eri hintakategoriasta. Voit itse päättää, panostatko vai pihistätkö.

Panosta

1. Paras seerumi

Ere Perez Quandong Green Booster Serum on kuin kaikkea hyvää sisältävä vihersmoothie: napakoittava, kosteuttava, kirkastava ja raikastava koostumus hulahtaa ihoon ja tekee ihosta hyvinvoivan ja pehmeän, 36 €.

Sisältö jatkuu mainoksen jälkeen

2. Paras naamio

Dermalogica Blackhead Clearing Fizz Mask on ainutlaatuinen poreileva naamio, joka puhdistaa huokosia ja poistaa mustapäitä – äärimmäisen hellävaraisesti, mutta silti näkyvin tuloksin, 21,40 €.

Sisältö jatkuu mainoksen alla

3. Paras kasvovoide

Kiehl’s Calendula Serum Infused Water Creamin samettinen koostumus imeytyy hetkessä – ja samalla sekunnilla iho on heleämpi, kuulaampi ja raikkaampi. Todellinen löytö, jonka kosteutusteho on omaa luokkaansa, 48 €.

4. Paras silmänympärysvoide

Mádara SOS Eye Revive Hydra on kuin ensiapupakkaus, joka taltuttaa kuivuuden välittömästi. Silmänympärysvoiteen lisäksi tuote toimii myös naamiona, 37,90 €.

5. Paras puhdistus

Bybi Beauty Swipe Clean on yksinkertaisesti ja ehdottomasti paras puhdistusöljy kautta kosmetiikkahistorian. Öljy poistaa sitkeimmänkin meikin ärsyttämättä, tahmaamatta, huuhtoutuu sekunneissa eikä jätä iholle öljymäistä pintaa. Puhdasta kultaa! 34,90 €.

6. Paras vartalovoide

Flow Cosmetics Amethyst vartalokuorinta poistaa korppuisen tunteen kropasta, jättäen vartalon siliteltävän pehmeäksi. Hemmotellun tunteen kruunaa iholle jäävä häivähdyksenomainen hohde, 35 €

Nopeasti imeytyvä, mutta pitkäkestoisesti vaikuttava koostumus on ominaista laadukkaille tuotteille.

Pihistä

1. Paras seerumi

Physicians Formula Rosé All Day Oil-Free Serum ravitsee ihoa pitkäkestoisesti antioksidanttien ja vitamiinien avulla. Heleyttävät pigmentit viimeistelevät kasvot, 18,95 €.

2. Paras kasvovoide

Lumene Lähde Nordic Hydra Oxygenating Day Fluid SPF 30 -päivävoide ansaitsee kaikki mahdolliset ylistyssanat: korkean suojakertoimen voide ei ole tippaakaan tahmaava ja kosteutusteho on silti huipussaan. Tämän tuotteen avulla suojakerrointa käyttää mielellään päivittäin ympäri vuoden: se taas ehkäisee ihon vanhenemista parhaiten, 20,90 €.

3. Paras naamio

Dermosil Vitamin E Hyal x 4 kasvonaamio on luottotuote Suomen talvea vastaan: kun iho alkaa kiristellä tai hilseillä, pyöräytä naamio kasvoille ja vartin kuluttua kosteusköyhyys on tiessään, 7 €.

4. Paras puhdistus

Herbina Misellipuhdistusvesi yhdistää samaan tuotteeseen meikinpoistoaineen, puhdistusaineen ja kasvoveden, mutta ei kuivata ihoa tippaakaan. Hinta-laatu-suhteeltaan erinomainen! 4,50 €.

5. Paras silmänympärysvoide

Nivea Q10 Power Anti-Wrinkle + Firming on hintaluokassaan ylivoimainen silmänympärystuote. Sen napakoittavan ja kosteuttavan vaikutuksen huomaa heti. Sopii myös herkälle silmänympärysiholle,12,50 €.

6. Paras vartalotuote

Rento Metsämänty vartalovoiteen tuoksu vie hetkessä keskelle rauhoittavaa mäntymetsää. Kun kosteutusteho on vielä erinomainen ja voide nopeasti imeytyvä, on kyseessä huipputuote, 9,95€.

 

Sisältö jatkuu mainoksen alla