Me Naiset selvitti hiustenhoidon uudet huipputuotteet.

Me Naisten kauneustoimittaja Elina Saunamäki valitsi vuoden parhaat hiustuotteet kahdesta eri hintakategoriasta. Panosta-kategoriaan kokosimme parhaat hintavammat tuotteet, pihistä-kategoriasta taas löydät hinta–laatusuhteeltaan erinomaiset tuotteet.

Panosta

1. Paras hoitoaine

Lempeästi silottava Sebastian Dark Oil hoitoaine säilyttää hiusten keveyden ja ryhdin. Helposti levittyvä hoitotuote taklaa korppuisimmatkin hiukset, mutta huuhtoutuu helposti. 36,90 €.

Sisältö jatkuu mainoksen jälkeen

2. Paras hiuslaite

Kun laitetta pääsee kerran testaamaan, ymmärtää sen arvon. Dyson Airwrap Styler Complete -hiustenmuotoilulaite vaatii panostusta, mutta sen lisäosilla onnistuu kaikki: hiusten kuivauksesta silotukseen ja volyymin lisäämiseen. Paras ominaisuus on kuitenkin kiharrus – itse ei tarvitse osata paljoakaan, kun laitteen ilmavirta loihtii kauniit, ilmavat ja pysyvät kiharat, 499 €.

Sisältö jatkuu mainoksen alla

3. Paras viimeistelytuote

System Professional CC Instant Energy kuivahoitoainetta ei tiedä tarvitsevansa ennen kuin sitä on kokeillut: se on kuin pehmentävä hiusöljy, suomalaiselle hiuslaadulle sopivana kevytversiona. Suihke tekee hiuksista pehmeät ja kauniit jopa silloin, kun kuontalo muistuttaa yöunien jäljiltä hamppukasaa, 38,40 €. 

4. Paras sampoo

Joico Defy Damage Protective on sampoiden MacGyver – se fiksaa, korjaa ja hoitaa hommat varmalla otteella. Tuote pesee muotoilutuotteiden jämät, mutta ei kuluta hiuksia tai hiusväriä, vaan vahvistaa hiusten omaa puolustuskykyä katkeilua ja haalistumista vastaan,  25 €.

5. Paras hiusnaamio

Ihastuttava Briogeo Don't Despair, Repair! Deep Conditioning Mask tehoaa takkutukkaan muutamassa minuutissa. Tekee kuivista ja kiillottomista hiuksista sileät ja pehmeät, 32,90 €.

6. Paras muotoilutuote

Davines More Inside Texturizing Serum ratkaisee kaksi pulmaa: se lisää hiusten tuuheutta, mutta poistaa myös sähköisyyden. Ilmavan fiiliksen jättävä tuote ei latista eikä jätä hiuksiin kitkaista tunnetta, 25 €.

Pihistä

1. Paras hiuslaite

BaByliss Deep Waver lainerauta tekee lainekampaukset mahdolliseksi jopa hiustumpelolle: sujauta suortuva raudan väliin, painele osio läpi ja saat helposti kauniit laineet, 59,90 €.

2. Paras sampoo

Budgie The Hydrating Shampoo sisältää kanelia, teetä ja inkivääriä, joiden avulla tuote tekee kaiken mahdollisen: puhdistaa, raikastaa, kosteuttaa, pehmentää ja antaa kiiltoa, 11,90 €.

3. Paras hoitoaine

Cutrin Kajo Cold Defence hoitoaine syväkosteuttaa lakkavedellä ja tyrninsiemenöljyllä hiuksia ja päänahkaa – onnistuen siinä täydellisesti, 13,90 €. 

4. Paras hiusnaamio

Garnier Fructis Banana Hair Food hiusnaamio on kuin ravintoa kuiville hiuksille. Tuote on noussut vuoden aikana curly girl -metodissa kulttituotteeksi, eikä ihme: hoitoteho on korppuhiuksissakin mieletön, 6,80 €.

5. Paras muotoilutuote

L’Oréal Paris Botanicals Argan & Safflower hoitovoide antaa hiuksille pehmeyttä ja muotoiltavuutta, ja laittaa samalla sähköiset hiukset ojennukseen, 8,90 €.

6. Paras viimeistelytuote

Schwarzkopf Got2b #OhMyNude Flexible hiuskiinteen erittäin hienojakoinen koostumus antaa hiuksille joustavan rakenteen ja pienen pidon, mutta ei tee niistä liikkumatonta kypärää, 5,90 €.

Hyvän hiustuotteen suomalaiselle hiuslaadulle tunnistaa suuresta määrästä kosteuttavia ja hoitavia raaka-aineita, jotka eivät kuitenkaan latista hentoa hiusta.

Sisältö jatkuu mainoksen alla