Grace Coddington teki pitkän uran Vogue-muotilehdessä. Hän jäi eläkkeelle vuonna 2016. Kuva: Reuters
Grace Coddington teki pitkän uran Vogue-muotilehdessä. Hän jäi eläkkeelle vuonna 2016. Kuva: Reuters

Älä turhaan parjaa kolmiotukkaa. Se on upea hiustyyli siinä missä muutkin!

Paksut ja kiharat tai taipuisat hiukset ovat upea asia, kun ne asettuvat hyvin, mutta yksi riski vaanii koko ajan kulman takana: kolmiotukka.

Sillä tarkoitetaan hiuksia, jotka asettuvat kolmion muotoon. Päälaella ne laskeutuvat vielä melko litteinä, mutta mitä lähemmäs hiusten latvoja mennään, sitä pörheämmin haituvat pyrkivät valtaamaan tilaa sivusuunnassa.

Kolmiotukan kruunaamaton kuningatar lienee Vogue-veteraani Grace Coddington, 77. Oranssinpunaiset kiharat ovat hänen tavaramerkkinsä.

Sisältö jatkuu mainoksen jälkeen

Kiharien hiusten kanssa on kaksi tapaa elää: niitä voi joko vihata tai ne voi hyväksyä. Jos kolmiomaisuudesta haluaa eroon, latvoja voi kerrostaa, mutta ei kolmiotukassakaan mitään vikaa ole. Katso vaikka!

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Instagram-käyttäjä @contrarytopopop kirjoittaa, että polkkamittainen kolmiokampaus tuo hänelle mieleen Marlene Dietrichin.
 
 

: I look like this sometimes. #found #headshotseason #trianglehair #letsdance

Henkilön Jessica Gadzinski (@vaudevillegob) jakama julkaisu

Kolmiotukassa on myös ajankohtaista kasarihenkeä.
 
Jos hiukset ovat luonnonkiharat, ne kihartuvat yleensä voimakkaammin lyhyinä, kun pituus ei paina kiharaa suoremmaksi. Pitkää kolmiotukkaa sen sijaan voi korostaa harjaamalla hiuksensa, jolloin latvoista tulee erityisen pörheät!
 
Suoralinjainen leikkaus näyttää erityisen hyvältä tiukasti kihartuvissa hiuksissa.
Sisältö jatkuu mainoksen alla